Şampiyonluk kovalıyor

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonluk kovalıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2009 15:46

Landesliga'da mücadele eden Al-Dersimspor, Frohnauer SC ile deplasmanda yapacağı maçı kazanıp şampiyon olma hesabı yaparken, aynı ligin birinci grubunda yer alan Trabzonspor ise sezonu ikinci bitirerek baraj maçı yapacağı rakibini bekliyor.

Haberin Devamı

LANDESLİGA'da mücadele eden Al-Dersimspor 2008-2009 sezonun son maçında şampiyonluk kovalıyor. Landesliga İkinci grupta mücadele eden Al-Dersimspor deplasmanda lig lideri Fronauer SC ile yapacağı maçı kazanıp sezonun son haftasında şampiyon olmak istiyor. Ligde 60 puanla üçüncü sırada bulunan Al-Dersimspor, Pazar günü Saat 14.00'de Poloplatz'da 63 puanlı lig lideri Fronauer SC ile karşılaşacak. Averajı rakibinden daha iyi olan Al-Dersimspor, üç puanı aldığı taktirde Fronauer SC'nin üzerine çıkacak. Al Dersimspor'un şampiyon olması için ise galibiyetin yanı sıra 62 puanlı Wilmersdorf'un da ligin güçlü takımlarından Sperber Neukölln'e yenilmesi gerekecek.


Taraftar desteği
Sezonun en önemli maçına çıkacaklarını söyleyen Al-Dersimspor Başkanı Hüseyin Karaduman taraftara seslenerek “Kader maçına çıkıyoruz. Bu maçta mutlak galibiyet almalıyız. Galip geldiğimizde ya şampiyon olacağız ya da bir üst lig olan Verbandsliga'ya çıkmak için baraj maçı yapacağız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın” dedi. Lanedsilga Birinci Grupta mücadele eden Trabzonspor ise daha önce lig ikinciliğini garantilemişti. Trabzonspor'un yükselme maçını yapacağı takım Al-Dersimspor'un bulunduğu grupta pazar günü oynanacak maçların sonucuna göre belli olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!