'Şampiyonlar Ligi parayla kazanılmaz'

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Ligi parayla kazanılmaz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2019 11:14

Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint-Germain'in Manchester United'a elenmesinin yankıları Avrupa'da sürüyor. Liverpool'un menajeri Jürgen Klopp, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

 

PSG'nin şanssızlık yaşadığını vurgulayan Klopp, "Bu maçları kazanmanın kolay olmadığını bilmiyorum. Gerçekten kolay değil ancak şimdiye kadar gördüğüm en tuhaf maçlardan biriydi. Maçı izliyorduk ve PSG'nin kaybetmesinin mümkün olmadığını düşünüyordum ama kaybettiler" dedi.

Şampiyonlar Ligi parayla kazanılmaz
"BARCELONA FARKLIYDI"

2017 yılında Barcelona-PSG eşleşmesinden farklı bir durum olduğunu dile getirerek sözlerine devam eden Klopp, "Barcelona'ya karşı ilk maçta daha iyiydiler fakat ikinci maçta rakip daha iyi oynadık. Manchester United karşısıdna iki maçı da iyi oynadılar ve elendiler. Bu çok farklıydı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"PARA İŞE YARAMAZ"

Paris Saint-Germain'in teknik direktörü Tuchel'e övgülerde bulunan Klopp, "Şampiyonlar Ligi'nin yalnızca para harcayarak kazanamazsınız. Bu işe yaramaz. İyi bir organizasyon gerekir. Bu sebeple doğru araçlara ihtiyaç vardır. Thomas Tuchel, bunu başaracak özelliklere sahip" şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!