Şampiyon kardeşler

Güncelleme Tarihi:

Şampiyon kardeşler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2008 14:46

2008 Almanya Karate Şampiyonası'na katılan Kadircan ve Ezgi Kaya kardeşler, kategorilerinde birinci gelerek Almanya Şampiyonu oldular. Büyük başarı gösteren iki kardeş Alman Karate Milli Takımı'na seçildiler.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Duisburg kentinde yaşayan karateci kardeşler Kadircan (17) ve Ezgi Kaya (12), 2008 Almanya Karate Şampiyonası'nda birlikte mutlu sona ulaşarak büyük bir başarıya imza attılar. Beraber şampiyon olarak Almanya'da yaşayan Türkler'e büyük gurur yaşatan Kaya kardeşler, Alman Karate Federasyonu tarafından milli takıma alındılar.

HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU

Kardeşlerden onbirinci sınıf öğrencisi Kadircan, Haziran ayında Ilsenburg kentinde düzenlenen 'Almanya Gençler Karate Şampiyonası'nda +76 kiloda birinci oldu. İki grupta toplam 28 kişinin bulunduğu turnuvada, Kadircan üç maçını da kazanarak şampiyonluğa ulaştı. On yıldır karate yapan ağabey Kadircan daha önce de 3 defa NRW ve 2005 yılında yine Almanya Şampiyonu olmuştu. Ekim ayında Kaiserslautern'de öğrenciler arasında düzenlenen turnuvaya katılan Ezgi ise yaptığı 6 maçı da kazanarak Almanya Şampiyonu oldu. Yedinci sınıf öğrencisi olan Ezgi bu yıl NRW ikincisi olarak şampiyonaya katılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!