Şahin bowling oynarsa...

Güncelleme Tarihi:

Şahin bowling oynarsa...
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2011 10:11

2011 TBMM Bowling Kupası Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'in de katıldığı turnuvada, Türkiye liglerindeki en iyi dereceye sahip toplam 72 bowling sporcusu kıyasıya mücadele etti. Oldukça çekişmeli geçen turnuva sonrası erkeklerde Murat Özmen, bayanlarda ise Meryem Küçük birinciliği paylaştı.

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu'nca düzenlenen 2011 TBMM Bowling Kupası, 4-6 Mart 2011 tarihlerinde Ankara Rollhouse Bilkent Bowling Salonu'nda gerçekleştirildi. Turnuvaya Türkiye 1., 2. ve 3. liginin ortak sıralaması sonuçlarına göre baylarda ilk 48, bayanlarda ise ilk 24 olmak üzere toplam 72 sporcu katıldı.

Çekişmeli anlara sahne olan turnuva sonrası erkeklerde Murat Özmen birinci olurken, Cengiz Aydın ikinci, Emre Kumru ve Tolga Şişmanoğullar ise üçüncülüğü paylaştı. Bayanlarda Meryem Küçük birinci, Gözde Yeşilkaya ikinci, Hicran Erol ve Iryna Agafonova ise üçüncülüğü paylaştılar. Ayrıca ligde atılan en yüksek 300 tam skorla Ankaragücü oyuncusu Barış Eroğlu, federasyon tarafından kupa ile ödüllendirildi.

Haberin Devamı

Dereceye giren sporculara ödüllerini Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin verdi. Şahin tören öncesi yaptığı konuşmada, sporculara hayran kaldığını belirterek; ''izlediğim en centilmen spor müsabakasıydı. Rakip olmalarına rağmen iyi atış yapan sporcular birbirlerini tebrik etti. Bu çok önemli bir davranış'' dedi.

Ödül töreni sonrası spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı Federasyon Başkanı Ahmet Recep Tekcan ve Roll House İşletmeler Genel Müdürü Sinem Aydın Devrim tarafından Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin'e şilt verildi.

Törende ayrıca 2011 Ferdi Bowling Kış Ligi'nde dereceye giren; 1. Lig birincisi Önder Başak, 1. Lig ikincisi Emre Kumru, 1. Lig üçüncüsü Barış Eroğlu, 2. Lig birincisi Ali Burak Yaman, 2. Lig ikincisi H. Orhan Yazıcı, 2. Lig üçüncüsü Deniz Aykaç, 3. Lig birincisi Müfit Gürses, 3. Lig ikincisi Osman Bal, 3. Lig üçüncüsü Yıldırım Atmaca kupa ile ödüllendirildi.

Liglerde dereceye giren sporculara ödüllerini TBBDF Başkanı Ahmet Recep Tekcan, Başkan Vekili Mutlu Türkmen, Turnuva Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Arslan ile Roll House İşletmeler Genel Müdürü Sinem Aydın Devrim verdi. Kupa almaya hak kazanan sporcular, tören sonrası TBBDF Başkanı Ahmet Recep Tekcan ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!