Sağlık, barış, huzur getirsin

Güncelleme Tarihi:

Sağlık, barış, huzur getirsin
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2023 11:08

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Hayaller, umutlar, beklentiler bir kez daha tazelenecek. Yeni yıl için dilek ve temennilere yenileri eklenecek. Yeni temennilerin neler olacağı konusu kişiden kişiye, ülkeden ülkeye değişiyor. Biz de vatandaşlarımıza yeni yıldan beklentilerini sorduk. Nürnberg’de yaşayan Türklerin ortak temennileri ise ekonomik sıkıntıların sona ermesi, işsizlik sorunlarının çözülmesi, savaşlardan, terörden, şiddetten, kötülükten arınmış, çocukların geleceğe umutla baktığı bir dünya oldu.

Haberin Devamı

Sağlık, barış, huzur getirsin

Hüseyin ve Nazife Arslan (Emekli): Her sene yeni yıl temennilerinde bulunarak bu yaşlara kadar geldik. Bizler artık emekliyiz. Bu saatten sonra sağlıklı güzel günler içinde çoluğumuzla, çocuğumuzla, torunlarımızla tehlikeli olaylardan uzak ve korkusuzca, huzur içinde sıkıntısız yaşamak istiyoruz.

Sağlık, barış, huzur getirsin

Orhan Yılmaz (İş insanı): Depremlerin, savaşların, dolandırıcıların ve sahtekârların olmadığı, işsizlik sorununun ortadan kalktığı, enflasyonun düştüğü, sağlığımızı bozan yeni virüslerin tekrar hortlamadığı, sağlıklı, huzur dolu yeni bir yıl görmek istiyorum. Ayrıca rahat yaşamak, uğruna ana yurdunu bırakıp bir başka ülkeye iltica edenlerin, mülteci olarak bir başka ülkeye sığınanların sorunlarının çözüldüğü bir yeni yıl görmek istiyorum.

Haberin Devamı

Sağlık, barış, huzur getirsin
Olcay Aksu (Ev hanımı): Savaşların olmadığı, çocukların ölmediği, işsizliğin yok olduğu, kadına saygının çoğaldığı ve canlılara yapılan kötülüklerin son bulduğu yeni bir yıl ile Atatürk devrimlerini savunan çocuklarımız ve gençlerimizin sayısının çoğaldığı, adaletin tam olarak uygulandığı laik Türkiye devleti görmek istiyorum.

Sağlık, barış, huzur getirsin
Sinan Polat (Sanatçı): 2024 yılının sağlık, mutluluk, huzur getirmesini diliyorum. Üzüntülerimizi geride bıraktığımız, sağlık içinde yaşayacağımız, mutlulukların var olduğu, savaşların olmadığı, barışa, sanata, sanatçıya önemin verildiği yeni bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Sağlık, barış, huzur getirsin
Murat Akdağ (Ulaşım şirketinde yönetici): Millet ne kadar mutluysa, bende o kadar mutluyum. 2024’te fazla bir değişiklik olacağına ihtimal vermediğimden hiçbir şeyin düzeleceğine inanmıyorum. Maddi sıkıntıların olduğu, ticari zorlukların yaşandığı yorucu bir 2023’ü nihayet geride bırakıyoruz. İnsanları üzen olayların olmadığı ve çocuklarımızın rahat, huzur içinde yaşadığı sağlıklı, güzel bir yeni yıl görmek istiyorum.

Haberin Devamı

Sağlık, barış, huzur getirsin
Osman Işık (İnşaatçı): Ekonomik krizlerin sona erdiği, halkın geçim sıkıntısı yaşamadığı ve insanlarımız sağlıklı bir yaşam sürdürebildiği, zengin ve yoksul uçurumların büyümediği yeni bir yeni yıl bekliyorum. Yeni yılın, barış içinde yaşanılan sağlıklı güzel bir sene olmasını, mutluluk, neşe getirmesini diliyorum.

Sağlık, barış, huzur getirsin
Aysun Çekmez Uysal (Ev hanımı): Kadına yapılan şiddetin ve insanlığa yapılan kötülükler ile savaşların son bulduğu, çocukların öksüz ve yetim kalmadığı, tüm insanlığın barış, özgürlük ve huzur içinde yaşadığı yeni bir yıl olmasını temenni ediyorum. Hiçbir şeyin pahalanmadığı, enflasyonun olmadığı bir yıl istiyorum.

Haberin Devamı

Sağlık, barış, huzur getirsin
Nurettin Delibaş (İşçi): Ekonomik sıkıntılar nedeniyle gece gündüz çalışmaktan evime ve çocuklarıma zaman ayıramaz odum. Yeni yılda iş günü sayısının azaltılmasını ve pahalılığın durmasını bekliyorum. Yeni bir dünya düzeni kurmak isteyenler kimlerse, bir an önce insanlığı huzursuz eden savaşlar konusunu çözmesini, insanların yüzlerinin gülmesini ve barış içinde yaşaması için gerekenlerin uygulamaya konulmasını temenni ediyorum.

Sağlık, barış, huzur getirsin
Mustafa Koca (Düğün salonu işletmecisi): Dünyada her yıl yeni sıkıtılar ortaya çıkıyor. Pandemi bitti ekonomik sıkıntılar ile savaşlar çoğaldı. İnsanların ruh halleri bozuldu, stres içinde yaşayanların sayısı arttı. Yeni yıl tüm insanlığa sağlıklı bir yaşam, huzur dolu günler ve ekonomik açıdan yeniden rahatlama getirsin.

Haberin Devamı

Sağlık, barış, huzur getirsin
Gamze Öztürk (İş insanı): Yeni yıl, herkes için yeni başlangıçlar ve umutları temsil eder. Benim yeni yıl için temennim, umutlarımız gerçek, mutluluklarımız sonsuz olsun. Kendisine, sevdiklerine inanan ve dostlarına yalan söylemeyen insanların sayısı çoğalsın. Işığı ile aydınlatıp yürüyeceğimiz tüm Atatürkçü dostlarımın yeni yılını kutluyorum.

Sağlık, barış, huzur getirsin
Ramazan Yılmaz (İşçi): Bu yıla kadar işim ve kazancım iyi olması nedeniyle çok insana göre ekonomik sıkıntı çekmeden rahat yaşıyorum. Yeni yılda, benim gibi bekâr olanların bekârlığının son bulup yuva sahibi olmalarını temenni ediyorum. İnşallah ben de yeni yılda, beni anlayan biriyle evlenmek, yuva kurmak ve yeni eşimle, evimle ilgilenmek, barış, huzur ve sağlık içinde yaşamak istiyorum. Ekonomik zorluklar ve sıkıntılar içinde yaşayanların da yeni yılda her yönüyle rahata kavuşmasını temennisinde bulunuyorum.

 

BAKMADAN GEÇME!