Rövanşta kaybettiler

Güncelleme Tarihi:

Rövanşta kaybettiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2007 17:11

Berlin Türk Güreş Kulübü Lig lideri Luckenwalde ile yaptığı rövanş maçını da kaybetti: 10-28.

Haberin Devamı

Alman Güreş Birinci Ligi (Bundesliga) Kuzey Grubunda mücadele eden Berlin Türk Güreş Kulübü, Luckenwalde'ye 28-10 yenildi. 55 ve 96 kilolarda yedekleri ile mücadele eden Berlin Türk Güreş Kulübü, maçta sadece üç galibiyet alabildi. 7 sıklette ise güreşçilerimiz rakiplerine boyun eğdi.

Ramazan tuşladı
Güreşçilerimizden 74 kiloda Ramazan Aydın rakibini tuşladı. Maça çok hızlı başlayan Ramazan Aydın, 40 saniye de rakibini tuşlayarak takımımıza dört puan kazandırdı. 74 kiloda mindere çıkan Muhammed İlkan ise zorlu geçen maçta rakibini 3-2 yendi. 120 kiloda ise genç güreşçimiz Abdullah Omaç rakibini 3-0 yendi. Diğer kilolarda ise şu sonuçlar alındı: 55 kiloda Osman Ateşavcı, 66 kiloda Şenol Aydın, 84 kiloda Velin Petkov ve 96 kiloda Hikmet Dağdemir tuş ve 60 kiloda İsmail Zurnacı ise sayı tuşu oldu. 66 kiloda Emin Eminov ve 84 kiloda Bülent Dağdemir ise rakiplerine 3-0 yenildi.

Son iki maç
Bundesliga'daki ilk sezonlarında 12 maç sonunda 10 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan güreşçilerimiz Play-Off'a ikinci sıradan katılmayı daha önce garantilemişti. Sezonun sona ermesine iki hafta kalırken güreşçilerimiz cumartesi günü deplasmanda Leipzig ile karşılaşacak. Son maçını ise Berlin'de Hof ile yapacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!