Ribery-Luca Toni show

Güncelleme Tarihi:

Ribery-Luca Toni show
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2008 14:14

Fransızların ünlü yıldızı Frank Ribery ve italyan golcü Lucatoni Avrupa Şampiyonası öncesi bir sigorta firması için çekilen reklam filminde harikalar yaratıyorlar. İki ünlü futbolcu reklam filminde olağan üstü şut tekniklerini gösteriyorlar.

Haberin Devamı

Almanya`da Bayern Münih takımında forma giyen Frank Ribery ve Luca Toni nasıl birer futbolcu olduklarını çektikleri reklam filmiyle tüm dünyaya kanıtlıyorlar. Film iki oyuncunun soyunma odasında birbirlerine sözlü olarak sataşmalarıyla başlıyor. Ribery ve Luca Toni en iyi futbolun ve futbolcuların kendi ülkelerinde olduğunu söyleyerek kimin daha iyiy futbolcu olduğu konusunda iddiaya giriyorlar ve her şey böyle başlıyor.

Önce sahada frikik atışlarıyla birbirlerini yoklayan ikili, daha sonra bir kaleden öbür kaleye topu vurup gol yapıyor. Bu da onlar için yeterli olmayınca önce tiribünlerin ilk katına çıkıyor, daha sonra da en tepesinden kaleye şut atarak gol yapıyorlar. Tam stadın çatısına çıkacakları anda görevli onları durduruyor. Film boyunca birbirlerine kendi dillerinde takılan iki futbolcu daha sonra dostça oradan ayrılıyorlar. Bu filmi the-grand-final.com internet adresinden izlemek mümkün. Herkese iyi eğlenceler.

Bülent VEZNIKLİ / MÜNIH

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!