Reus imzaladı Dortmund rahatladı

Güncelleme Tarihi:

Reus imzaladı Dortmund rahatladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2015 12:00

Marco Reus beklenen imzayı attı. 2019 yılına kadar Dortmund'da oynayacak. Dortmund, Götze ve Lewandowski'den sonra Reus'u da Bayern Münih'e kaptırmadığı için rahat nefes aldı.

Haberin Devamı

Alman milli takımının ve Dortmund'un yıldızı Marco Reus, 2017 yılında sona erecek sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattı. Dortmund kulübü ile 25 yaşındaki yıldız futbolcu arasında varılan anlaşmaya göre Reus 10 milyon Euro'ya kadar para kazanabilecek. Böylece Reus, Dortmund tarihinde en çok kazanan futbolcu oldu.

HAYATIMIN SÖZLEŞMESİ

Yapılan anlaşma sonrası açıklama yapan Reus “Hayatımın sözleşmesi oldu. Sanıldığı kadar zor bir karar değildi” dedi.

Reus'un kulüpte kalmasına en çok sevinen ise Teknik Direktör Jürgen Klopp oldu. Klopp “Hem bizim için hem de Marco için çok sevindim. Marco doğru karar verdi” dedi. Daha önce Götze ve Lewandowski'yi rakibi Bayern Münih'e kaptırarak büyük prestij kaybına uğrayan Dortmund, ünlü futbolcuyu kadrosunda tuttuğu için rahat nefes aldı.

Reus'u Bayern Münih'in yanı sıra Real Madrid de istiyordu. Reus sabit ücret, aylık maaş, maç başına ücret ve primlerle birlikte 8 Milyon Euro kazanacak. Buna reklam ve sponsor gelirleri de eklenince yıldız futbolcunun kazancı 10 milyon Euro'yu bulabilecek,.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!