Pursaklarsporlu Serdar'a İngiltere kancası

Güncelleme Tarihi:

Pursaklarsporlu Serdara İngiltere kancası
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2010 10:06

Sezon başında Hollanda’nın 1.Lig ekibi Heracles Almelo’dan Türkiye 2. Lig ekibi Pursaklarspor’a transfer olan 21 yaşındaki golcü futbolcu Serdar Gökkaya, paylaşılamıyor.

Haberin Devamı

Genç futbolcuyu Türk takımlarına kaptırmak istemeyen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Birmingham City, başarılı oyuncu için düğmeye bastı.


Tatilini geçirmek için Hollanda’da ailesinin yanında bulunan genç oyuncu, bu yıl 2.ligde ki ilk sezonunda başarılı performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ligde 7, kupada da 2 golü bulunan oyuncu, yurt içi ve yurt dışından olmak üzere bir çok transfer teklifi aldığını doğruladı. Genç yetenek Gökkaya, “Evet, İngiltere’den Birmingham City beni istiyor. Ama sadece onlar değil, Türkiye’den de bir çok kulüp var” diyerek gelen yoğun transfer tekliflerinin kendisini mutlu ettiğini söyledi.


Tatilde olmasına rağmen Hollanda’da tek başına antrenmanlara devam eden genç yetenek, çalışkan ve başarılı olmasından dolayı Hakan Şükür’ü örnek aldığına vurgu yaparak “Hakan Şükür, çok büyük bir futbolcu. Çalışkanlığı, azmi ve başarılı olması yüzünden onu dünya tanıyor. Ben de onun gibi büyük bir futbolcu olmak istiyorum” diyerek Hakan Şükür’ün izinden yürüdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

En büyük hayalinin Kırmızı Beyaz, Ay Yıldızlı formayı giymek olduğunu söyleyen genç futbolcu, peki neden bu formayı bugüne kadar giymediniz? sorusuna karşılık ise “Aslında o formayı giymeyi çok isterdim. Ama beni neden bugüne kadar davet etmediler bilmiyorum. Almanya 3’üncü liginde top koşturan bir futbolcuyu davet ediyorlar, ama Hollanda 1.liginde ki bir futbolcuyu görmüyorlar. Acaba Almanya 3.ligi Hollanda 1.liginden daha da mı kaliteli? diyerek Milli Takım konusunda dertli olduğunu söyledi.


Serdar Gökkaya’nın kendisine gelen transfer tekliflerini başta ailesi olmak üzere menajeri ile birlikte değerlendirdikten sonra, kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!