‘Pure London 2015’ kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

‘Pure London 2015’ kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2015 13:55

İngiltere’nin başkenti Londra’da yılda iki kez düzenlenen ve Avrupa’nın en seçkin moda fuarlarından biri olan Pure London 2015, kapılarını moda severlere açtı.

Haberin Devamı

08-10 Şubat tarihleri arasında Kensington bölgesindeki Olympia Fuar Salonu’nda düzenlenen moda fuarında, 2015 sonbahar ve kış trendleri görücüye çıktı.

Fuar da dünya çapında 800’ün üzerinde marka ve tasarım şirketi yer almakta.

Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinden çok sayıda modacının yer aldığı moda fuarında defilelerin yanı sıra moda seminerleri de düzenleniyor.

‘Pure London 2015’ kapılarını açtı


TÜRK MODACIDAN ‘YÜKSEK ÖKÇELER’

Londra’da yaşayan Türk Modacı Serap Pollard’ın ayakkabı ve moda tasarımları, ‘Pure London 2015’ moda fuarında sergileniyor. Sonbahar-kış defilesinde podyuma çıkan mankenler güzellikleriyle göz kamaştırdı.

‘Pure London 2015’ kapılarını açtı


Pollard’ın yeni model yüksek ökçeli bayan ayakkabılarının tanıtımını birbirinden güzel mankenler yapıyor. Pollard, “Bu sezon sadece giyim değil, ‘Serap Pollard London’ ayakkabıları ile de biz de varız” dedi.

‘Pure London 2015’ kapılarını açtı


Moda fuarındaki tasarımlar ile ilgili konuşan Pollard, koleksiyonun sürekli yenilikçi olduğunu belirterek yüksek kaliteli ve standartları geleneksel ile birleştirme çabasında olduğunu kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!