Prenses Füsun tacını taktı

Güncelleme Tarihi:

Prenses Füsun tacını taktı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2011 10:55

Almanya'nın Roisdorf kasabasında Karnaval Prensesi seçilen Füsun Mack, düzenlenen dev bir törenle karnaval tacını takarak asasını teslim aldı.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Bonn kenti yakınlarındaki Roisdorf kasabasında Karnaval Prensesi seçilen Füsun Mack (44) düzenlenen muhteşem bir törenle tacını taktı. Beşyüze yakın karnavalseverin hazır bulunduğu dev çadırda 2011 karnaval sezonu için prenseslik unvanını alan Füsun Mack, 15 cariyesiyle birlikte çevresine laleler atarak sahneye çıktı. Çok heyecanlı olduğunu belirten Prenses Füsun “Bu rüya gibi bir olay. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Ben Doğu ve Batı sentezinden oluşan bir karnaval prensesiyim” dedi.

ENTEGRASYONDA MÜKEMMELLİK
Etkinlikte hazır bulunan Bornheim Belediye Başkanı Wolgang Henseler (SPD) “Bornheim'da geçtiğimiz yıl ilk kez uyum meclisini seçtik. Ancak bize bağlı olan Roisdorf bu konuda bir adım daha ileri giderek Karnaval Prensesi Füsun ile entegrasyonda mükemmelliği yakaladı" dedi. Roisdorf Muhtarı Haral Stadler de, karnaval esprisi olarak Füsun'a içinde büyük bir fotoğrafı bulunan Avrupa Birliği Pasaportu hediye etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!