Portekiz 11'imiz belli

Güncelleme Tarihi:

Portekiz 11imiz belli
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2008 21:00

Terim, ilk ma?ımızın kadrosunu şekillendirdi. Son isim arasındaki tercihini Tuncay'dan yana kullanırken, Arda kulübede kaldı.

Haberin Devamı

PORTEKİZ ma?ıyla startını vereceğimiz Avrupa Şampiyonası'na puanla başlamak isteyen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, zorlu mücadelede sahaya süreceği 11'i belirledi. Portekiz karşısında 4-4-2 sistemini uygulayacak olan Terim, iki gündür rakibin ma? kasetlerini izledikten sonra stratejisini ve kurgusunu oluşturdu.

Terim'in kafasındaki ilk onbirde kalede Volkan görev alacak. Sağ kanatta ?abukluğuyla Sabri, defansın göbeğinde Gökhan Zan ile Servet ikilisi yer alırken, geri dörtlünün solunda ise Hakan forma giyecek. Orta sahada ise Hamit, Aurelio, Emre Belözoğlu ve Tuncay dörtlüsünün yeri garanti.

Forvette ise Nihat'ın yanında gen? Mevlüt gol umudu olarak sahaya ?ıkacak.

Tuncay ve Arda arasında tereddüt yaşayan Terim, daha tecrübeli olan Middlesbroughlu futbolcudan yana tercihini kullandı.

İdmanlarda savunma oyuncularıyla yakından ilgilenen Terim'in, top bize ge?ince hızlı hücumu tercih etmesi dikkat ?ekti. Risksiz oynamaları konusunda sık sık oyuncularını uyaran Fatih hoca, rakibin gözlerde ?ok büyütülmemesi gerektiğini de vurguladı.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!