Polis önünde çatışmaya hapis

Güncelleme Tarihi:

Polis önünde çatışmaya hapis
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2010 12:41

Londra’da, silahla öldürülen bir okul öğrencisinin cinayetini soruşturmaya giden İngiliz polislerinin gözü önünde birbirlerine ateş eden biri Türk 2 kişi, hapis cezasına çarptırıldılar.

Haberin Devamı

Başkenti Londra’da geçtiğimiz 14 Nisan'da polislerin gözü önünde birbirlerine ateş açan biri Türk 2 kişi, yargılandıkları mahkemede hapis cezası aldılar. Hoxton Street’de vurularak öldürülen okul öğrencisi Agnes Sina- İnakoju’nun cinayetini soruşturmaya giden polisler, yoğun Türk nüfusuna sahip Kingsland Road üzerinde iki kişinin karşılıklı çatışmasına tanık oldu.

POLİS TANIK OLDU

Özgür Özdemir (22), bir başkasının kullandığı motosikletin arkasında, yolda yürüyen 21 yaşındaki Sina Naroei’nin yanından geçti. Motosiklet bir süre sonra geri döndüğünde Naroei, silahını çıkartıp ateş etmeye başladı. Bunun üzerine motosikletteki 2 kişi yere düştü. Özdemir, yerden kalkıp, yakındaki dükkana girdi ve o da ateşe karşılık vermeye başladı. Caddeden geçen polis ise olaya tanık oldu. Çatışmada 21 yaşındaki bir kişi bacağından yaralandı.

ÇETE ÜYELERİ

Snaresbrook Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, Naroei 7.5 yıl hapis cezasına çarptırılırken daha sonra da gözetim altında tutulmasına karar verildi. Özdemir ise 4.5 yıla mahkum oldu. Olayı soruşturan Trident Operasyon ekibinden Dedektif Neil Whitbread, çatışmaya karışan Naroei ve Özdemir’in çete mensubu olduklarını ve çeşitli olaylara karıştıklarını, halkın güvenliğini hiçe saydıklarını belirterek, “Tehlikeli çete üyesi 2 kişinin parmaklıklar arkasına gönderilmesinden memnunuz. Cezaları verilirken, çete üyesi oldukları da dikkate alındı” dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!