Podolski üç ay yok

Güncelleme Tarihi:

Podolski üç ay yok
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2013 12:51

Alman milli takımında sakat yıldızlara bir yenisi daha eklendi. Arsenal forması giyen Lukas Podolski, 3 ay sahalardan uzak kalacak.

Haberin Devamı

Alman milli oyuncu Mesut Özil'in yeni takımı Arsenal‘da top koşturan Lukas Podolski'nin sakatlığının düşünülenden daha ciddi olduğu anlaşıldı.

Deutsche Welle'nin haberine göre, Alman milli oyuncu, sakatlığı nedeniyle üç ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı. Münih'te Alman milli takımının doktoru Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt’a muayene olmasının ardından "Bild" gazetesine konuşan Podolski, ‘'Maalesef uzun süre oynamayacağım, yaklaşık üç ay’’ ifadesini kullandı.

Sol bacağında adele yırtılması tespit edilen Podolski'nin tedavisine milli takım kafilesinin kamp yaptığı Münih'te başlandı.

Götze ve Schweinsteiger de sakat

Milli takımın genç yıldızı Mario Götze de bir süre önce aynı tür bir sakatlık yaşamış ve aylarca sahalardan uzak kalmıştı. Alman milli takımı teknik direktörü Joachim Löw, geçen Cuma günü Chelsea ile oynanan Süper Kupa finalinde sağ ayak bileğinden sakatlanan Bayern
Münihli Götze'nin yanı sıra yine sakatlığı bulunan takım arkadaşı Schweinsteiger ve Podolski'den Dünya Kupası Grup Eleme maçlarında yararlanamayacak.

Haberin Devamı

C grubunda yer alan Almanya Cuma günü (6 Eylül) Avusturya, Salı günü de (10 Eylül) Faroe Adaları ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!