Pforzheim Türkspor Landesliga'ya galibiyetle başladı

Güncelleme Tarihi:

Pforzheim Türkspor Landesligaya galibiyetle başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2022 12:40

Pforzheim Türkspor geçen sezon Pforzheim bölgesi ligi'nde bitime 6 hafta kala şampiyon oldu ve Landesliga'ya çıktı. Türkspor yeni sezonda Landesliga'ya galibiyetle başladı.

Haberin Devamı

Almanya'nın en eski ve köklü takımlarından Pforzheim Türkspor takımı, Baden Futbol Federasyonu'na bağlı, Pforzheim bölgesi futbol liginde bitimine 6 hafta kala şampiyon olarak Landesliga'ya yükseldi.
Dün başlayan amatör lig maçlarında Landsliga takımı, Türkspor deplasmanda karşılaştığı güçlü rakibini 2-0 yenerek lige 3 puanla başladı.
Türkspor güçlü ve tecrübeli rakibi SV Huchenfeld'i deplasman da kendi seyircisi ve sahasında 2-0 net ve güzel bir futbolla yenerek yeni lige üç puanla başladı.

Pforzheim Türkspor Landesligaya galibiyetle başladı

Maça hızlı başlayan Türkspor 21. dakikada sağdan gelen topu iyi takip eden Delic Alan topu rakip filere bırakarak durumu 1-0 yaptı. İlk yarı Türkspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya ev sahibi takım hızlı başladı kaleci Antonio bu ataklara kalesini gole kapattı. Maçın böyle biteceği anda sahneye günün kahramanı sahanın yıldızı Delic Alan çıktı topu şık bir golle filelere gönderdi. Delic Alan takımın ve kendinin ikinci golünü attı ve maç 2-0 Türkspor'un galibiyeti ile sona erdi. 

Haberin Devamı

Türkspor pazar günü saat 19'da kendi sahası ve seyircisi önünde VfB 05 Knielingen ile karşılaşacak.

BAKMADAN GEÇME!