Pembe bulutlar rüzgara dönüşmeden…

Güncelleme Tarihi:

Pembe bulutlar rüzgara dönüşmeden…
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2015 12:24

Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Haberin Devamı

Koç

Mevcut durumların dikkatle ele alınması ve hassas olunması gerekiyor. Ancak, anlayışlı olmaktan çok uzak tavırlar nedeniyle, ilginç konularda ani gelişmeler veya aniden alevlenen tartışmalar söz konusu olabilir. Genel anlamda aşk hayatınızın ve sosyal yaşamınızın renkli aktığı günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Boğa

Bazı konuları siz ve karşı taraf tamamen farklı şekilde görüyor olabilirsiniz. Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir. Bu tür bir durumda kendi fikirleriniz ya da bakış açınızın doğruluğu konusunda ısrarcı olmanızın veya gerekçeler ortaya koymanızın bir faydası olmayacağı gibi gerilim yaratabilir de. Bilginize… Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

İkizler

İlişkileriniz ve iş birlikleriniz açısından istikrarsızlık içeren durumlar söz konusu olabilir. Karışıklıklar, tartışmalar veya bir güneye bir kuzeye esen rüzgarlar, olaylar karşısında sabır göstermenizi zorlaştırabilir. Sakin olmanızda fayda var. Kaldırabileceğinizden fazla iş ve sorumluluk almanız problemlere neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yengeç

Önemli konularda anlamsız ya da akla uygun olmayan şekilde konumlandığını ya da düşündüğünü fark ettiğiniz kişiler, ilerleyen zaman içerisinde daha da manasız tavırlar içerisine girebilirler. Ancak, şu an için sizin yapabileceğiniz çok şey yok gibi duruyor. Kendi istek ve amaçlarınıza odaklanın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Aslan

Yetenek ve özelliklerinizi ön plana çıkartabileceğiniz veya yetenekleriniz sayesinde bazı konularda daha hızlı ilerlenilebilecek bir gündesiniz. Kendi istek ve ihtiyaçlarınız ya da görev ve sorumluluklarınızla diğerlerinin istekleri arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Yaklaşan güzel gelişmeler için hazırlık yapmanız gereken konular var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Başak

Bazı alanlarda çözüm olabileceğine veya ilerleme sağlayacağına inandığınız fikirleriniz olabilir. Ancak, bu fikirlerin işe yaramasını beklemek sanıldığından da fazla sabır gerektirebilir. Görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmeyin. Arkadalarınızı bir araya getirebilir veya davet edebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Terazi

Bugünlerde hiç kimse açık bulduğu yerden saldırıya geçme, eleştiri getirme veya şikayet etme şansını kaçırmayacaktır. Gerçekten geçerli gerekçeleriniz yoksa, pek çok konuda boşuna açıklama yapıyor olabilirsiniz veya sizi dinlediğini düşündüğünüz kişiler söylediklerinizle ilgilenmiyor olabilirler. Artan taleplere veya zamanınızı çalmaya çalışan kişilere sabırla yaklaşmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Akrep

Birlikte olduğunuz veya birlikte ilerlediğiniz kişilerin hayatlarında önemli değişiklikler olabilir ya da hayatlarında veya bazı davranışlarında değişikliğe gitmeleri gerekebilir. Dolayısıyla, biraz özel alana ihtiyacınız olsa dahi bu kişilerle birlikte ilerlediğinizi hissettirmeniz gerekebilir. İş ve ev başlıklı konularda büyük düşünmenin faydasını görebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Yay

Sakin kalmakta zorlanabileceğiniz günler. Ancak, olayları akışına bırakmalı, yanıltıcı kişi ve durumlara karşı tedbirli olup, provokatif kişi ve durumlardan uzak durmalısınız. Kendinizle ilgili kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. Günlük rutininizi sağlıklı yaşam ibresine ayarlamanın faydasını göreceksiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Oğlak

Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var. Ancak, bu konuda emin olmadan veya bunu düşünmenize neden olan sebepleri sıralamaya başlamadan önce, bu durumu destekleyen veya doğrulayan olayların meydana çıkmasını beklemelisiniz. Çevrenizde meydana gelen değişiklikler sizi endişelendirmemeli. Özel bir kişiyle ilişkinizde ya da gayrimenkul başlıklı konularda korktuklarınız olmayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Kova

Önünüzde duran veya ilerlemek istediğiniz konularda rüzgar bir kuzeye bir güneye esiyor olabilir ya da siz, bir kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz. Dolayısıyla, herkes aynı vagona binene kadar sabırlı olmanızda fayda var. Eski ve yeni arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. İlginç olaylar aşk hayatınızı veya sosyal yaşamınızı pozitif etkileyebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Balık

Aslında aynı şeyleri istiyor veya düşünüyor olsanız bile, ne pahasına olursa olsun size itiraz eden veya yapmanız gereken şeyleri söyleyen kişiler olabilir. Siz, kendi bildiğiniz şekilde ilerleyeceğe benziyorsunuz, ama yanıltıcı durumlara dikkat! Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günün ilk yarısı ikili ilişkilerimiz açısından oldukça olumlu bir atmosfere işaret ediyor. Belli girişimlerde bulunabileceğimiz, işlerimizi tamamlayabileceğimiz saatlerde olacağız. Öğle sonrasından itibaren ise, pembe bulutlar yerini rüzgara bırakıyor. İkili ilişkilerimiz açısından ve genelde, stres ve gerilim söz konusu olabilir. Dolayısıyla, bu saatlerde fikir çatışmalarından uzak kalmak veya kendini ifade etmeye çalışırken olayları daha da büyütme riski olduğunu bilmek faydalı olacaktır. Genel anlamda olumlu bir haftda olduğumuz düşünülürse günün ufak tefek rüzgarlarını hafif bir serinlik olarak görmeli ve görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeli, halledilmesi gereken şeyleri halletmei, yarım kalan işlerimizi bitirmeye odaklanmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!