Pegasus acenteleri kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Pegasus acenteleri kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2011 12:41

PEGASUS Hava Yolları Güney Almanya temsilciliği acentelerine Stuttgart Havaalanında kahvaltı verdi. Stuttgart, Münih ve Nürnberg’te 2010 yılında göstermiş oldukları performanslarından dolayı en iyi satın yapan yaklaşık 40 acente kahvaltıda ödüllendirildi

Haberin Devamı

Pegasus Güney Almanya temsilcisi Serdar Bozkurt, çok başarılı bir yılı geride bıraktıklarını, bu başarıyı sağlayan acentelerle biraraya gelip birlikte kutlamak istediklerini açıkladı. Pegasus Hava Yolları'nın yurtdışı hatlarda yolcu sayısını yüzde 26 arttırdığını, hızla büyüdüklerini kaydeden Serdar Bozkurt “Son dört yılda Pegasus yolcu sayısı 3 kat arttı. 2006 yılında 2,7 milyon yolcu uçarken uygulanan kampanyalarla 2010 yılında yolcu sayısı 8,6 milyona ulaştı“ dedi.

150 BİN YOLCU

Konuklarıyla yakından ilgilenen Serdar Bozkurt, Stuttgart’tan İstanbul’a hergün uçtuklarını, 2010 yılında Stuttgart’tan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına 722 sefer, Ankara’ya 106 sefer, İzmir’e 187 sefer, Kayseri’ye 101 sefer, Antalya’ya 160 sefer yaptıklarını ve toplam 150 bin 034 yolcu taşıdıklarını belirtti.

PLAKET VERİLDİ

Stuttgart’taki Pegasus acentalar toplantısında en başarılı acentalar arasında yer alan SEL-TOURS, Aras Reisen, Adıbaş Reisen, SKY TOUR, Gözde Reisebüro, ÖZ AİR Reisen, Türkiyem Reisebüro, EURO SUN Reisen, DADAŞ Reisebüro, KAS Reisen, SKY TOUR, DEM Travel ve Orient Reisen’e plaket ve ödülleri Havaalanı müdürü Mesut Aydoğdu tarafından verildi. Acentalar toplantısına Stuttgart Konsolosu Tuna Atala da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!