Panionios - Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Panionios - Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2007 10:46

UEFA Kupası H Grubu'nda üçüncü maçını Yunanistan'ın Panionios takımıyla deplasmanda yapan Galatasaray, 3-0'lık galibiyetle yüzümüzü güldürdü.

Haberin Devamı

UEFA Kupası 2. tur (H) Grubu’ndaki 3. maçında Galatasaray, deplasmanda Yunanistan’ın Panionios takımını 3-0 yenerek ilk galibiyetini aldı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Galatasaray, ikinci yarıya gol bulmak için daha etkili başladı. Hakan Şükür’ün ikinci yarıda oyuna girmesiyle daha atak bir futbol sergileyen Galatasaray, aradığı golleri buldu. Panionios ise kalesinde gol gördükten sonra risk alarak ileride çoğalmaya çalıştı. Kontraataklarla gol bulmaya çalışan evsahibi takım, bunda başarılı olamadı ve sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

GOLLER:

50. dakikada savunmanın hatası sonrası topa sahip olan Arda, aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı ceza alanında Serkan ile buluşturdu. Serkan, kaleciyi de geçerek topu filelere gönderdi: 1-0.

63. dakikada gelişen Galatasaray atağında Hakan Şükür, topu rakip savunmanın arkasına gönderdi. Topu kontrol eden Serkan’ın kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, ceza alanında Makos tarafından düşürülmesini hakem penaltı olarak değerlendirdi. Song, penaltı atışında meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0.

Penaltı pozisyonunda sarı kart gören evsahibi ekipten Makos, penaltı atışı sonrası itirazlarını sürdürünce, 2. sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

83. dakikada Mehmet Güven’in soldan ceza alanı içine gönderdiği hava topuna iyi yükselen Hakan Şükür, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 3-0.


FELDKAMP: ŞANSI İYİ KULLANDIK

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Panionios maçını kazanmak istediklerini ve bu şansı iyi kullandıklarını söyledi. Karl Heinz Feldkamp, maçın ardından yaptığı açıklamada, maçta kontrasyonlarının yüksek olduğunu belirterek, şunları söyledi: 'Kazanmak istiyorduk, şansımızı iyi kullandık. 2-0’lık skordan sonra maç bizim için bitmiş gibiydi ama 3-0 daha iyi oldu. Dönüşte içeride maçımız var. 2 hafta süresince hafta içinde maçımız yok ve bu süreyi iyi değerlendireceğiz.' Yunanlı bir gazetecinin 'Gol açık ofsayttı. Sizin görüşünüz nedir?' yönündeki soruya Feldkamp, 'Bu benim işim değil, hakemin işi' diye yanıt verdi.

Panionios Teknik Direktörü Ewald Lienen, bu biçimde bir oyun yitirmelerinin kendileri için çok acı olduğunu belirterek, 'Değerimiz bu değildi. İkinci yarıya dek pres yapmak istedik, ancak şansımız olmadı. 50. dakikada apaçık ofsayt olan bir gol yedik. Hakemler bunu görmedi. 3-0 apaçık bir yenilgi olarak görülebilir. Ama biz bunu hakeden bir takım değiliz. Oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!