Pamuk ve Livaneli okurlarla buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Pamuk ve Livaneli okurlarla buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2011 10:07

NOBEL Edebiyat Ödülü sahibi yazar Orhan Pamuk, 28 Mart'ta Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenecek olan bir etkinliğe katılacak.

Haberin Devamı

Hamburg Literaturhaus'un (Hamburg Edebiyat Evi) internet sayfasında yer alan açıklamaya göre, Pamuk sözkonusu etkinlikte "Cevdet Bey ve Oğulları" adlı romanından alıntılar okuyacak. Tercüman Recai Hallaç'ın da, Pamuk'un okuyacağı bölümlerin Almanca'sını okuyacağı belirtildi. Etkinlik için hazırlanan biletlerin ön satışının başladığı, biletlerin 16 Euro, indirimli biletlerin de 12 Euro üzerinden satışa sunulduğu kaydedildi.

BERLİN'DE BAŞLIYOR
Besteci, ses sanatçısı, yazar ve film yönetmeni Zülfü Livaneli ise "Roman meines Lebens" (Hayatımın Romanı) isimli kitabının tanıtımı kapsamında 21 Mart-23 Mart tarihlerinde düzenlenecek "Okuma Akşamlarına" katılacak. Kitabın tanıtımı 21 Mart'ta Berlin'de, saat 19.00'da Besucherzentrum im Auswaertigen Amt, Werderscher Markt1 adresinde, 22 Mart'ta Köln'de saat 20.00'da Comedia, Roter Saal, Vondelstrb 4-8 adresinde ve son olarak da 23 Mart'ta Stuttgart kentinde saat 20.00'da Literaturhaus, Breitscheidstr. 4 adresinde düzenlenecek etkinliklerle gerçekleştirilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!