Pallister: Öleceğimiz yazan pankartlarla karşılandık

Güncelleme Tarihi:

Pallister: Öleceğimiz yazan pankartlarla karşılandık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2020 09:53

Gary Pallister, Galatasaray maçı için gittikleri İstanbul deplasmanında yaşadıklarını, Manchester United'ın resmi internet sitesine anlattı.

Haberin Devamı

Manchester United'ın eski futbolcusu Gary Pallister, takımıyla gittiği İstanbul deplasmanında yaşadıklarını anlattı.

Pallister, 1993-94 sezonundaki Şampiyonlar Ligi ikinci tur eşleşmesindeki gözlemlerini, Manchester United'ın resmi internet sitesi için kaleme aldı.

''DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE BİR ŞEY GÖREMİŞTİM''
Gary Pallister, hayatının en unutulmaz eşleşmesi olarak gösterdiği maç ve öncesindeki olaylar için, "Galatasaray ile olan eşleşmeden hepimizin çıkardığı esas bir ders vardı; yakın bir zamanda hiç birimiz tatilimizi Türkiye'de geçirmeyi istemedik. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Futbol açısından tam bir hayal kırıklığıydı. Türkiye'de herkes üzerine düşen görevi yerine getiriyordu." dedi.

"ÖLECEĞİMİZ YAZAN PANKARTLARLA KARŞILANDIK"
Havaalanında kendilerini karşılayan sarı-kırmızılı taraftarlarla ilgili şaşkınlığını belirten Pallister, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

Haberin Devamı

"Galatasaray taraftarlarının bizim gelişimiz sırasında havaalanına gelmesine izin verdiler. Üzerinde öleceğimizin yazdığı pankartlarla karşılandık. İnsanlar bize bağırıyor, çığlıklar atıyorlar ve polis tüm bu olan bitene izin veriyordu. Dolayısıyla neyle karşı karşıya olduğumuzu anlamamız uzun sürmedi. Otobüse kadar da aynı manzara devam etti. Etrafıma baktığımı ve herkesin şok geçirdiğini anımsıyorum."

BAKMADAN GEÇME!