Özel ödül Demirbilek'e

Güncelleme Tarihi:

Özel ödül Demirbileke
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2011 09:02

Trabzon'da, gerçekleştirilen 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları (EYOF) basın yarışmasının ödül töreni yapıldı.

Haberin Devamı

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'ndeki ödül törenine AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bazı daire amirleri ve gazeteciler katıldı.

Vali Kızılcık, törende yaptığı konuşmada, olimpiyatların Trabzon, Karadeniz ve ülkeye yakışır kalitede ve standartlarda gerçekleştirildiğini söyledi.

EYOF 2011 Genel Koordinatörü Nihat Doker ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, “EYOF, Avrupa'nın muhtelif şehirlerinde yapıldı. İlk kez Asya kıtasında gerçekleştirildi. Trabzon'da böylesine görkemli bir organizasyon yapıldı. Trabzon'da ilk kez olimpiyat komitesinin bayrağı dalgalandı ve kente olimpiyat meşalesi getirildi” dedi.

Doker, bu yapılanları Türkiye'ye ve dünyaya anlatmayı başaran medya mensuplarını ödüllendirmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Konuşmaların ardından, Vali Kızılcık, haber dalında Spor Genel Müdürlüğü Basın Bürosu'ndan Engin Kocabıyık'a “Denize attığı taş madalya getirdi” başlıklı haberiyle kazandığı başarı ödülünü, Anadolu Ajansı'ndan Selçuk Kılıç'a ise “Türkiye'nin gururları” adlı haberiyle kazandığı mansiyon ödülünü verdi.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ise fotoğraf dalında Habertürk Gazetesi'nden Sedat Yılmaz'ın “Yüksek atlama” adlı fotoğrafına başarı ödülünü verdi. Gümrükçüoğlu, “Milli voleybol takımının şampiyonluk sevinci” fotoğrafı mansiyon ödülüne layık görülen Anadolu Ajansı'ndan Burak Altunöz'ün ödülünü ise, deprem takibi dolayısıyla Van'da olması nedeniyle aynı kurum çalışanlarından Orhan Topal'a verdi.

Törende, İlkhaber Gazetesi'nden Celal Kadıoğlu, Spor Meydanı Gazetesi'nden Ömer Altay, Taka Gazetesi'nden Adem Akpınar, TRT'den Ercan Çelik ve Halil Aksoy da ödül aldı.

Jüri Özel Ödülü ise Hürriyet Gazetesi'nden Celal Demirbilek'e verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!