Öz Kayseri’ye Altın madalya

Güncelleme Tarihi:

Öz Kayseri’ye Altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 10:39

Stuttgart’ta düzenlenen Uluslararası Et Sektörü Fuarı (SÜFFA) her yıl et sektörünün çeşitli dallarında yarışma düzenleyerek ‘yılın en iyi ürünlerini’ seçiyor. Uluslararası Pastırma Yarışması’nda, Öz Kayseri Pastırma ‘altın madalya’ kazandı.

Haberin Devamı

ET toptancıları, kasaplar, bilim adamları, tüketici temsilcilerinden oluşan bir komisyonun yaptığı değerlendirme sonucunda, yarışmaya katılan ürünler testlerden geçirilerek, bilimsel kalite standartlarına göre değerlendirmeye alınıyor.

Komisyon, bu yıl 14’üncü kez düzenlenen Uluslararası Jambon Yarışması’nda, ‘müthiş kalite ve lezzet performansı’ nedeniyle Öz Kayseri Sığır Pastırması’nı altın madalyaya layık gördü.

SÜFFA 2015 Altın Madalya Sertifikası, Baden Württemberg Kasapçılık Derneği Başkanı Kurt Matthes ve Stuttgart Fuarı Genel Müdürü Ulrich Kromer von Baerie imzası ile firma yetkililerine iletildi.

Öz Kayseri’ye Altın madalya


Mond-Star-Pastırma Schinkenproduktions GmbH adlı şirketiyle Wiesbaden yakınlarındaki tesislerinde pastırma üreten şirketin sahibi Hilmi Selçuk, yılların deneyimi ve çalışması ile modern, hijyenik en üstün kalite standartlarına sahip üretim tesisinden sofralara ulaşan pastırmalarının Avrupa’da rakipsiz olduğunu söyledi.

Selçuk, “Kaliteli ve lezzetli pastırmamız şimdiye dek pekçok ödüle layık görüldü. Ama her ödül, bize ayrı bir kıvanç veriyor. SÜFFA gibi önemli bir fuardan ve et sektörünün değerli temsilcilerinden oluşan bir jüriden bu yıl da altın madalya ödülü almak, bizim için ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bu sonuçta emeği olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!