Öykü için seferberlik çağrısı

Güncelleme Tarihi:

Öykü için seferberlik çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2018 12:01

Yaşaması için kemik iliği nakli yapılması gereken minik Öykü için dün Frankfurt’ta düzenlenen bağış kampanyası bugün Ulm yakınlarındaki Giengen’de, 14 Aralık’ta da Aaelen’de tekrar edilecek. Kampanya için yapılan çağrılarda “Aranan hayat belki de sizde! Küçük bir doku (tükürük) örneği ile bir hayat kurtarabilirsiniz” denildi.

Haberin Devamı

İZMİR’de yaşayan ve çok nadir görülen bir tür lösemi hastalığı olan JMML (Juvenil Miyelomonositik Lösemi) tanısı konulan küçük 3,5 yaşındaki Öykü Arin Yazıcı için Alman Kızıl Haçı (DRK) ve Kemik İliği Bağışçıları Data Bankası (DKMS) tarafından da desteklenen kampanya yaygınlaşıyor.
Dün Frankfurt yakınlarındaki Bad Homburg’da, bugün Ulm yakınlarındaki Giengen kasabasında saat 17.00’ye kadar Bürgerhaus Schranne Kirchplatz 4, 89522 Giengen an der Brenz adresinde gerçekleşecek kampanya 14 Aralık’ta da Aaelen yakınlarındaki Heidenheim kasabasında tekrarlanacak.
Kampanyanın benzer durumdaki diğer çocukları da kapsayarak Almanya’nın diğer bölgelerinde tekrarlanması için çalışmalar sürüyor.

Öykü için seferberlik çağrısı

Haberin Devamı

ÖYKÜ İÇİN YARDIM ÇAĞRISI
Öykü’nün Almanya’daki akrabalarının girişimleriyle yürütülen kampanyayla ilgili yapılan çağrıda “Sevgili dostlar; küçük Öykümüze ve nakil bekleyen diğer hastalarımıza umut olacak ilik belki sizde mevcut.
Lütfen kampanyaya katılım sağlayın. Belki aranan hayat sizdedir. Bulunduğunuz şehirlerdeki DEUTSCHE STAMMZELLSPENDENDERDATEI kurumlarına giderek ya da internet sayfasi üzerinden (www.deutschestammzellspenderdatei.de) kendinizi kayıt ettirerek de, kök hücre bağışı yaptırabilirsiniz. Bu test sadece tükürük ile yapılmaktadır. Ayrıca kampanyamıza bağış yaparak maddi katkıda da bulunabilirsiniz” denildi.

Öykü için seferberlik çağrısı

KAMPANYA HESAP NUMARASI
Öykü Arin için Almanya’daki kampanyaya maddi bağışta bulunmak isteyenler için hesap numarası şöyle:
Deutsche Stammzellenspenderdatei (DSSD)
Verwendungszweck: DSSD Süd
IBAN: DE90 6624 0002 0113 3305 00 (BIC: COBADEFF662)
(Empfänger: DRK Blutspendedienst BaWüHe gGmbH / Vewendungszweck: DSSD/Öykü)

BAKMADAN GEÇME!