Otopark kavgası: 1 ölü, 10 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otopark kavgası: 1 ölü, 10 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2008 11:50

Bilecik'in Bozüyük il?esinde iki grup arasında otomobil park etme meselesinden ?ıkan bı?aklı ve silahlı kavgada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Yeni Mahalle İsmet İnönü Caddesi'nde, Cengiz K. ve Adnan Ç, otomobili park etme meselesinden tartıştıkları Savaş C. ile İsmail A'yı darbederek ara?larının camını kırdı.

Olayın ardından Temel Pasajı'nda karşılaşan Savaş C, İsmail A, yanlarındaki Tekin A, Evren C. ve Ayhan C. ile karşı gruptan Cengiz K. ile Nuri K, Selim A, Asım K, Mehmet B. ve Gökhan B. arasında tekrar tartışma ?ıktı.

Bu sırada silahla ateş edilmesi sonucu, Savaş C. (21), İsmail A. (26), Evren C. (28), Cengiz K. (23), Nuri K. (43), Selim A. (23), Asım K. (36), Mehmet B. (26) ve Gökhan B. (21) ile kavgaya karışan Celalettin A. (34) ?eşitli yerlerinden yaralandı.

Yaralılar, Bozüyük Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bir süre sonra da iki grubun yakınları olan İsmail Kenar (29) ve Bayram K. ile Ercan A, Muharrem A, Selim ?, Sinan A, Doğan A. ve Zafer A. arasında tekrar kavga ?ıktı. Kavgada bı?akla yaralanan İsmail Kenar, Bozüyük Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kavgaya karışanların gözaltına alındığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!