Otomobili hurdaya döndü

Güncelleme Tarihi:

Otomobili hurdaya döndü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2010 18:00

‘TÜRK dostu' olarak tanınan Dünya Boks Şampiyonu David Haye, 100 bin sterlin değerindeki Mercedes marka otomobiliyle kaza yaptı. Heye'nin araçta bulunmadığı sırada meydana gelen ve şans eseri, ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, lüks otomobil hurdaya döndü.

Haberin Devamı

Kaza, Güney Londra’nın Stockwell bölgesinde meydana geldi. Maçlarına KKTC bayrağıyla çıkan Kıbrıs sevdalısı boksör David Haye'ye ait 100 bin sterlin değerindeki Mercedes marka otomobil, BMW marka bir otomobile çarparak kaldırıma savruldu. Haye'nin korumasının kullandığı otomobil, yol kenarındaki trafik lambalarına çarparak durabildi. Şans eseri, ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, ünlü boksörün ‘en sevdiğim otomobilim’ dediği araç kullanılmaz hale geldi.

Otomobilini kaybetmekten duyduğu üzüntüyü Twitter'da hayranlarıyla paylaşan Haye, “O arabayı çok seviyordum. Ben iyiyim” diye yazdı.

WBA Şampiyonu David Haye 13 Kasım 2010 tarihinde kemerini savunmak için 2000 Sidney Olimpiyat Şampiyonu Audley Harrison ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!