Otomobil hayali kabusa dönüştü

Güncelleme Tarihi:

Otomobil hayali kabusa dönüştü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2008 12:27

28 bin 700 Euro'ya satın aldığı ikinci el otomobilin kazalı olduğunu fark eden Şükrü Özdemir, "Bana otomobilin daha önce kaza yaptığı söylenmedi. Galeriye iade etmek istedim, kabul etmediler. Hakkımı mahkemede arayacağım" dedi.

Haberin Devamı

Almanya'nın Neuss kentinde Turizm ve sigorta acenteliği yapan Urfalı Şükrü Özdemir (37) üç ay önce 28 bin 700 Euro'ya "sağlam" diye satın aldığı BMW’si kazalı çıkınca arabayı satın aldığı firmayla mahkemelik oldu. Araba almak isteyenlerin çok dikkat etmelerini öneren Özdemir "BMW bayisine araba almak için baş vurdum. 2007 model bir BMW’yi beğenerek 9 bin Euro peşin vererek kalanını ayda 76 Euro ödemek şartıyla takside bağladım. Bir kaç gün kullandıktan sonra arabanın sol tarafındaki boyanın sonradan atılmış olduğunu fark ettim. İçime bir şüphe düştü. Arabayı, Alman Otomobil Kulübü'ne (ADAC) götürerek teknisyenlere kontrol ettirdim. Arabanın kazalı olduğunu söylediler" dedi.

Kabul etmediler

Arabayı satın aldığı bayiye iade etmek istediğini belirten Özdemir "Bana 'arabayı biz sana sağlam olarak verdik. İtirazını kabul etmiyoruz' cevabını verdiler. Ben de bir avukat tutarak hakkımı yasal yollardan sonuna kadar arayacağımı kendilerine bildirdim. Elimde 'araba kazalı' raporu var. Hakkımı sonuna kadar arayacağım" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!