Otobanda festival

Güncelleme Tarihi:

Otobanda festival
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2010 15:38

Avrupa Kültür Başkenti Ruhr 2010 çerçevesinde A40 otobanı Duisburg’dan Dortmund’a kadar trafiğe kapatılarak, “Dünyanın en uzun festival şeridi” adıyla bir etkinlik düzenlenecek.

Haberin Devamı

AVRUPA Kültür Başkenti Ruhr 2010 çerçevesinde 18 Temmuz'da A40 numaralı otobanın Duisburg'dan Dortmund'a kadar 60 kilometrelik kısmı 18 Temmuz'da kapatılarak “ Dünyanın en uzun festival şeridi” yapılacak. Binlerce insan otobanda gezinti yapma, burada sunulacak kültürel ve enterkültürel etkinliklere katılma veya bisiklet kullanma imkanı bulacak. Festivale katılmak isteyenlere 20 bin masa ayrılacak.


A40/Kültürler Şenliği hakkında bilgi veren Kültür Başkenti Duisburg Sorumlusu Dr. Söke Dinkla Duisburg bölümü için birçok başvurunun kendilerine ulaştığını bildirerek Duisburg şeridinde masa rezervasyonu yaptırmak isteyen kişi, kurum, kuruluş veya derneklerin, başvurularını Kültür Başkenti Duisburg Bürosu’ndan 0203-2836891 veya 2834107 yapmalarını istedi.

Haberin Devamı

MARXLOH İÇİN YÜZ GELİN, YÜZ GELİNLİK
Marxloh’un ünü Duisburg dışına taşan ve bütün Kuzey Ren Vestfalya (NRW) Eyaleti ve komşu ülkeler Hollanda ve Belçika’dan düğün alışverişi yapmak isteyen insanları bu semte çeken düğün sektörünü tanıtmak ve bu semtin dışarıdaki imajını yükseltmek için festivale gelin kıyafetleri giymiş yüz gelinin otobandaki şenliğe katılacağını ifade eden Made in Marxloh grubu, semtin sahip olduğu potansiyeli daha fazla insana göstermek için böylesine bir etkinliği gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!