Oral sayı ile galip

Güncelleme Tarihi:

Oral sayı ile galip
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2007 23:02

Arena Box-Promotion organizesiyle düzenlenen boks müsabakasında orta sıklette ringe çıkan Mahir Oral Rus rakibini sayı yendi. Bayan boksör Derya Torun'da Romanyalı rakibini sayı ile yenmeyi başardı.

Haberin Devamı

HAMBURG Arena Box-Promotion’un düzenlediği serbest boks müsabakasında ringe çıkan Mahir Oral (72,5) Rus Murat Mahmudov’u sayı ile yendi. Diğer boksörümüz Derya Torun da (53,5) Romanyalı rakibi Elena Dima'yı puanla yenmeyi başardı.

Arena Box-Promotion’a ait salonunda düzenlenen boks müsabakasına değişik ülkelerden 24 değişik boksör kıyasıya mücadele etti. 72,5 kilodaki şampiyon Mahir Oral Rus rakibi 71,9 kilodaki Murat Mahmudov’la kıyasıya 8 raund mücadele etti. Oral sert yumruk darbeleriyle rakibini sayı ile yenerek başarılı olduğunu kanıtladı. Diğer boksörümüz 53,5 kilodaki Derya Torun Romanyalı rakibi 55 kilodaki Elena Dima’yı 6 raundun sonunda sayı ile yenerek iyi yolda olduğunu gösterdi.

Müsabaka sonunda başarılı boksörlerimiz spor severlerle müsabaka üzerine sohbet ettiler. Oral, "Bu müsabaka benim için bir nevi antrenmandı. Fakat bundan sonraki maçıma hazırlanmak için iyi oldu. Gelecek ay içinde İrlanda’da yapacağım unvan maçı benim için çok önemli. Rakibim de güçlü. Ne olursa olsun şampiyonluğumu korumak için önümdeki maçları almalıyım. Şimdilik ara vermeden antremanlarıma düzenli bir şekilde ve tüm hızıyla çalışıyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!