Ömer kalıyor, Nuri gidiyor!

Güncelleme Tarihi:

Ömer kalıyor, Nuri gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2020 11:35

TÜRK milli takımının eski futbolcusu Nuri Şahin iki sezondur formasını giydiği Werder Bremen defterini kapattı. Werder Bremen tecrübeli futbolcuyla sözleşme yenilemeyeceğini duyurdu. Serbest kalan Nuri Şahin, dilediği takıma bedelsiz gidebilecek.

Haberin Devamı

Ömer kalıyor, Nuri gidiyor
Heidenheim ile oynadığı baraj maçları sonunda Bundesliga'da kalmayı başaran Werder Bremen'de Nuri Şahin'in oyun sistemine uymadığı için düşünülmediği öğrenildi. Werder Bremen Teknik Direktörü Florian Kohfeldt'in Nuri'yi kendi oyun sistemine uygun bulmadığı yönünde yönetime rapor sunmuştu. Nuri Şahin iki yıl önce Dortmund'dan Werder Bermen'e transfer olmuştu. İki sezon boyunca 36 maç yapan Nuri, Werder Bremen formasıyla bir gol atmış ve bir golün de pasını vermişti.
Ömer kalıyor, Nuri gidiyor
ÖMER KALIYOR
Dortmund'dan kiralık alınan Ömer Toprak ise sözleşmesi gereği takımda kalıyor. Dortmund Ömer'i Werder Bremen'e kiralık verirken, tecrübeli futbolcunun belli sayıda maç yapması durumunda Werder Bremen'in futbolcuyu satın alması yönünde madde koydurmuştu. Ömer'in belirtilen sayıda maça çıktığı ve bu nedenle de takımda kalacağı kaydedildi. 30 yaşındaki defans futbolcusu için Werder Bremen Dortmund'a 4 milyon Euro ücret ödeyecek. Ömer sık sık sakatlanmasına rağmen şart koşulan maç sayısına ulaştı. Ömer geride kalan sezonda Werder Bremen'de 10 lig ve iki kupa maçına çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!