Okulda renkli etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Okulda renkli etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2011 22:04

HAMBURG'DA Rudolf-Ross-İlkokulunda “Çay partisi” adı altında düzenlenen etkinlik öğrenciler kadar veliler için de renkli ve eğlenceli geçti.

Haberin Devamı

Etkinliğe öğretmenler Bilge Yörenç, Emin Topçu, Pedagog Ayhan Taşdemir, Sınırsız Girişimciler Birliği (UOG) kurumunun yürüttüğü ElternAktiv eğitim danışmanı Hasan Erkan'ın yanı sıra çok sayıda anne, baba çocuklarıyla birlikte katıldı.

Hasan Erkan, okul, öğrenci, öğretmen ve velileri kaynaştırmak amacıyla etkinliğin düzenlendiğini belirterek, “Bugün burada öğrencilerin anadillerini ve Almancalarını geliştirmek açısından renkli bir program sunuyoruz. Hem eğlenceli ve hem de öğrenciler için çok öğretici oluyor” dedi.

Her hafta perşembe günleri saat 8.00 ile 10.00 arası velilerle birlikte okulda buluştuklarını belirten öğretmen Emin topçu ise, “Okulda sorunu olan veya eğitimle ilgili bazı konularda bilgi almak isteyenlere yardımcı oluyoruz. Böylece okul, eğitim, veli ilişkileri gelişiyor” dedi. Etkinlikte önce öğrenciler şiirler okuyup, masallar anlattılar ve saz çaldılar. Ardından 7 yaşına basan Dilayda Uyar'la 12 yaşına giren Abdul Baki Sayar'ın doğum gününü öğrenciler palyaçonun komik gösterileri eşliğinde kutladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!