Okulda iki saat boyunca tecavüz ettiler

Güncelleme Tarihi:

Okulda iki saat boyunca tecavüz ettiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2014 00:05

ABD'nin New York şehrinde 12 ve 13 olan iki kıza, 13 ve 14 yaşlarında iki erkek çocuğu tecavüz etti.

Haberin Devamı

Bronx'ta bir ortaokulda gerçekleşen olayda, öğle yemeğinden kısa bir süre sonra erkekler kızları alarak okulun oditoryumuna gittiler. Kızlar, erkeklerin burada kendilerine 2 saat boyunca tecavüz ettiklerini iddia etti.

Kızlar, tecavüz esnasında erkeklerin "hadi değişelim" dediklerini ve kendileriyle ters ilişkide bulunduklarını da ifade etti. Kızların ifadesi üzerine harekete geçen yetkililer, erkek çocukları tutuklandı.

Kızların avukatı, konuyla Eğitim Bakanlığı'nın ilgilendiğini ancak çocukların tutuklanması için kızlarla yüzleştirilmesi gerektiğinin hatalı bir hareket olacağını belirtti. Kızların büyük bir travma yaşadıklarını söyleyen avukat, beyni yarım çalışan bir insanın bile kızların tecavüzcüleriyle aynı masada oturmak istemeyeceğini anlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Eğitim Bakanlığı politikasına göre, hatalı davranışlarla suçlanan öğrencilerin kendilerini suçlayan kişiyle yüzyüze konuşup cevap verme hakkı bulunuyor.

Tecavüzcülerden yaşça büyük olan çocuğun sınıf arkadaşı, "cool çocuklarla takılınca kötü şeyler yapmaya başladı" ifadesinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!