Öğrenciler okudu velilerler heyecanlandı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler okudu velilerler heyecanlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2010 12:03

BADEN Bölgesi Güzel Hikaye ve Şiir Okuma Yarışmaları Mannheim elemelerinde 20 öğrenci birinci olabilmek için tüm hünerlerini sergiledi.

Haberin Devamı

Mannheim Okul Aile Birliği’yle, Mannheim Bölgesi Türkçe ve Türk Kültürü Dersleri öğretmenlerinin birlikte organize ettiği yarışma DİTİB Yavuz Sultan Selim Camii salonunda gerçekleştirildi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği ve heyecenla takip ettiği yarışmaların sonunda jüri üyeleri birincileri belirlemekte zoruluk çekti.


Yarışmaların sonunda güzel okuma dalında Zeynep Azragül Öz, güzel şiir okuma yarışmasında ise Rümeysa Karuserci birinci olmayı başardı. Yarışmada birinci olanlar 20 Haziran’da Karlsruhe Başkonsolosluğu Konferans salonunda yapılacak Baden bölgesi finalinde Mannheim’ı temsil edecekler.


Yarışmada ayrıca katılımcılara birer katılım belgesi ile küçük hediyeler verildi. Yarışmada dereceye girenlere ödüllerini Okul Aile Birliği Başkanı Zeki Polat, DİTİB Yavuz Sultan Selim Camii Derneği Başkanı Bilal Dönmez ve Türkçe Öğretmenleri Koordinatörü Hasan Basri Dursun verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!