Oğlunu alabilmek için iki yıldır uğraşıyor

Güncelleme Tarihi:

Oğlunu alabilmek için iki yıldır uğraşıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2013 17:20

Almanya’nın Neuwied kentinde oturan Kazakistan kökenli Galina Laukert (21) ile erkek arkadaşı Gökhan Gümüş (26), dört aylıkken mide gribine yakalanan çocukları iki yaşındaki Yasin’i tedavi için Neuwied Elisabeth Hastanesi’ne götürdü.

Haberin Devamı

Yasin’in hasta olma nedenini anne ve babaya mal eden hastane, çocuğu gençlik dairesine verdi. Şuan Alman bir bakıcı ailenin yanında kalan Yasin’in annesi Galina Laukert olayı şöyle anlattı: “Oğlumuza babası Gökhan, babaannesi Gönül Gümüş ile birlikte bakıyorduk. Dört aylıkken mide gribi teşhisi konuldu ve kafasından kan aldılar. Aynı yerden serum da verdiler. Sonuçta kafasının üstü mosmor oldu. Doktor ve hemşirelere artık kafasından kan almamalarını istedim. İnat edince topuğundan kan almaya başladılar. Daha sonra iki doktor gelerek çocuğa dayak attığımızı ve başındaki morlukların bundan kaynaklandığını ileri sürdü.”

YARDIM BEKLİYORUZ

Doktorların bu iddiası karşısında ailece şok olduklarını anlatan Laukert, “İki yıldan beri çocuğum bakıcı ailedeki kadına anne diyor. Mahkeme bize karşı açılan davayı iptal etti. Ancak çocuğumuzu geri alamadığımız gibi, şimdi de çocuğumu 6 haftada bir görmemi istiyorlar. Oğlum için sonuna kadar mücadele edeceğim. Yetkililerden yardım bekliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!