Offenbach’ın İstikbal’i açıldı

Güncelleme Tarihi:

Offenbach’ın İstikbal’i açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2014 12:16

İstikbal, Rhein Main bölgesindeki müşterileri için bin 600 metrekare kullanım alanına sahip Frankfurt mağazasını açtı. İstikbal ürünlerinde yenilikçi, modern çizgiler, pastel renkler hakim.

Haberin Devamı

Almanya’nın en büyük İstikbal mağazası Offenbach’ta açıldı. İstikbal son bayisinin açılışına Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, Genel Müdürü Memduh Boydak, yönetici Can Furkan Boydak, Offenbach Büyükşehir Belediye Başkanı Horst Schneider ile Frankfurt Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Gülay Babadoğan Tarakcıoğlu’nun da aralarında olduğu konuklar katıldı.

Son bir yılda 570 milyon doların üzerinde ihracaat yaptıklarını kaydeden Hacı Boydak “Ülkemize güveniyoruz. Allah’ın izniyle her yerde Türkiye’yi temsil edeceğiz” diye konuştu. Açılışa katılan vatandaşlara birer yastık hediye edildi.

YENİLİKÇİ ÜRÜNLER, MODERN ÇİZGİLER HAKİM

Werde şirketi ortakları Serkan Karslı ve Ömer Çınar tarafından kurulan İstikbal Mobilya Frankfurt, (Waldstr. 44-48 Offenbach) bin 600 metrekarelik satış alanı, 390 ve bin 200 metrekarelik iki ayrı deposunda yenilikçi, modern çizgili koltuk, yatak, yemek masası mobilya gruplarının yanı sıra, koltukların şıklığını tamamlayan halılar ve aksesuarlarıyla açılışa katılanların büyük ilgisini gördü.

Frankfurt İstikbal Genel Müdürü Serkan Karslı, “İstikbal Mobilya, kalitesiyle, tasarımıyla, marka bilinirliği ile burada Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edecek. Ürünlerimizi ücretsiz sevkiyat ve montaj, sıfır faizli 36 aya varan taksitlendirme imkanı ile sunuyoruz. Vatandaşlarımızın beğendikleri tarzda mobilyaları bizde bulacak” dedi.

BAKANLIK YURTDIŞINDA ŞUBELEŞMEYİ DESTEKLİYOR

Açılışa katılan Frankfurt Ticaret Ataşesi Gülay Babadoğan Tarakcıoğlu, Ekonomi Bakanlığı'nın yurt dışında mağaza açmak isteyen şirketlere ciddi destekler verdiğini söyledi. Offenbach’ın Almanya’nın merkezinde olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Hors Schneider de İstikbal’in kenti tercih etmesinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi

DEV KURULUŞ

Boydak Holding’e ait Kayseri merkezli İstikbal geçtiğimiz yıl 13 bin 500 çalışanı, 1,5 milyon metrekare kapalı alanda üretimle 522 milyon dolarlık bir ihracat rakamına ulaşmıştı. Bu yıl ise 300 milyon dolara yakın yatırım yapan şirket ihracaat rakamlarını 570 milyon doların üzerine çıkardı. Baydak Holding yönecitisi Memduh Boydak İstikbal ürünlerinin üretiminde “Alman teknolojisi ile Türkiye'nin el emeğiyle göz nuru, kalite ve tasarım anlayışını biraraya getirdiklerini ifade etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!