O soru Toni Kroos'u çıldırttı! Röportajı terk etti...

Güncelleme Tarihi:

O soru Toni Kroosu çıldırttı Röportajı terk etti...
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2022 10:13

Real Madrid formasıyla 4. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazanan Alman yıldız Toni Kroos karşılaşma sonrasında verdiği muhabirin sorusuna sinirlenerek röportajı terk etti.

Haberin Devamı

Real Madrid, Stade de France'ta oynanan final maçında Liverpool'u 1-0 yenerek bir kez daha Avrupa'nın en büyüğü olurken, karşılaşma sonrasında Toni Kroos çok konuşulan bir olaya imza attı.

5. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandı
2014 yılından bu yana Real Madrid'in formasını giyen 32 yaşındaki Alman orta saha Liverpool ile oynanan final maçına ilk 11'de başlarken, 90 dakika sahada kaldı. Başarılı futboluyla İspanyol ekibine kupayı getiren isimlerden biri olan Kroos kariyerinin 5. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde etti. Bayern ile bir kez şampiyon olan Toni Kroos Real ile 4. kez Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Real Madrid’li futbolcular ve teknik ekip şampiyonluk sevincini büyük bir coşkuyla kutlamaya başladı. Maçın hemen ardından televizyon kanalları da futbolcularla röportaj için sahaya indi. Almanya’da final maçını canlı yayınlayan ZDF televizyonu da Real Madrid’le beşinci şampiyonluğunu yaşayan Alman futbolcu Toni Kroos’la canlı yayında söyleşi yapmaya başladı.

O soru Toni Kroosu çıldırttı Röportajı terk etti...
Toni Kroos, televizyon muhabirinin sorularında Liverpool’un üstün oynadığını ima etmesi ve sürekli bu yönde sorular sormasına sinirlendi. Kroos, bu yöndeki ilk soruya sakin cevap verdi. Muhabir Nils Kaben’in "Maçın genel oyununa bakıldığında çok da doğal bir sonuç değil gibi" sorusuna, "Doğal ne demek? Şampiyonlar Ligi finali doğal bir maç değildir zaten. Biz büyük bir savaş verdik ve Liverpool’un süper bir takım olduğunu biliyoruz. Biz kazandık ve bitti" diye yanıt verdi.

Haberin Devamı

Ancak muhabirin , "Real Madrid’in bu kadar baskı altında olması sizi şaşırttı mı?" şeklindeki ikinci sorusuna tamamen sinirlenen Kroos, "Adam akıllı ne soracağını düşünmek için 90 dakikan vardı ve sonra gelip bu saçma sapan iki soruyu mu soruyorsun" diyerek tepki gösterdi.

Liverpool’un baskılı oynamasının doğal olduğunu belirten Kroos, "Ne saçma sorular. Bu, grup eleme maçları değil şampiyonalar ligi finali" diye yanıtladı. Muhabir Real Madrid’in çok zorlandığını ve baskı altında olduğunda ısrar edince Kroos, "Tamam kes, ben en iyisi gideyim" diyerek röportajı yarıda bırakıp ayrıldı. Kroos kısa bir süre sonra yeniden ekranlara döndü ve "Çok kötü, çok kötü" diyerek, başka bir televizyon kanalının röportajına yöneldi. Görüntüden çıkan Kroos’un, "İlk önce üç negatif soru soruyorsun. Sen Almanya’dan geldiğinin farkındasın değil mi" sözleri duyuldu.

BAKMADAN GEÇME!