Nuri Şahin'i kurtarma operasyonu

Güncelleme Tarihi:

Nuri Şahini kurtarma operasyonu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2013 12:17

Borussia Dortmund eski futbolcuları ve takım kaptanları Nuri Şahin'i geri istiyor.

Haberin Devamı

BORUSSİA Dortmund eski futbolcuları ve takım kaptanları Nuri Şahin'i geri istiyor.

Yedeklikten bıktığını, tribünde oturmakla acı çektiğini , futbol oynamak istediğini belirten Nuri Şahin'in de Dortmund'u istediğinin vurgulandığı Avrupa medyasında, "Dortmund Nuri'yi, Nuri'de eski takımı Dortmund'a dönmek için can atıyor" diye belirtildi.

İngiliz Daily Mail gazetesine dayanarak, Alman Bild gazetesi, Alman ekibi Dortmund'un , Liverpool'da forma giyen Real Madrid'li milli futbolcumuz Nuri Sahin'i, adeta bir kurtarma operasyonu yaparak geri getirmeyi düşündüğünü yazdı.

Devre arası tatilindeki Bundesliga'ya Nuri Şahin'in dönüş yapabileceğinin öne sürüldüğü haberde, Nuri için de sportif olarak Real Madrid’de olduğu gibi Liverpool'da da işlerin iyi gitmediği belirtildi.

Haberde ayrıca İngiltere'de sadece 7 maçta forma giyen Nuri'nin en son 5. lig ekibine karşı oynadıkları kupa maçında bile tribünde oturtulması genç futbolcuyu çok üzdüğü ifade edildi.

Dortmund menajeri Michael Zorc, "Eğer Nuri, Dortmund'u isterse biz kiralama veya transferini düşünebiliriz" açıklaması yapmasıda transferin gerçekleşeceği yönünde.

Nuri için kapı açık
Dortmund'un iki yıl öncesi şampiyon olan takımın rejisörü olan Nuri Şahin Real Madrid’e transfer olmasından sonra mutlu olamadı. İngiltere'ye kiralık gittikten sonrada Nuri’nin bir türlü form tutmaması genç futbolcunun Dortmund yakınlarında yaşayan ailesinin eksikliğini hissetmesine bağlanıyor. Nuri Şahin, Liverpool antrenörü Brendan Rogers'in "Sen benim 6 numaramsın" diyerek yendisine yalan söyleğini, ifade ederek, "Şans az veriyor, verse de bazen solda, bazen sağda bazende açıkta oynatıyor. başarılı olamıyorum bu nedenle" dedi.

Perisic'i Wolfsburg'a veren Borussia Dortmund'un Yönetim Kurulu Başkanı Hans-Joachim Watzke ise, ”Dortmund’ un Nuri için her zaman kapısı açktır" açıklamasıyla dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!