Nuri çıkış arıyor

Güncelleme Tarihi:

Nuri çıkış arıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2012 12:46

2011’de Bundesliga’da yılın futbolcusu olan Nuri Şahin eski formuna bir türlüdönemiyor. Ağır sakatlığının ardından bir türlü şans bulamadığı Real Madrid’tenLiverpool’a kiralanan Nuri, İngiltere’de de şu ana kadar istediği düzeye gelemedi.

Haberin Devamı

BORUSSIA Dortmund’un 2010-11 sezonundaki şampiyonluğunda büyük payı olan ve aynı sezon Bundesliga’nın en iyi futbolcusu seçilen Nuri Şahin (24), o günlerdeki formuna kavuşmanın mücadelesini veriyor. Real Madrid’e uyum sürecinde dizinde yaşadığı ağır sakatlık nedeniyle Mourinho’nun kadrosuna girme şansını kaybederek Liverpool’a kiralanan yıldız futbolcu, Premier Lig’de de şu ana kadar aradığı ortamı bulamadı. İngiliz ekibin formasıyla ligde sadece 7 maçta sahada yer alabilen milli futbolcumuz, inişli-çıkışlı grafiği nedeniyle Teknik Direktör Brendan Rogers’ın as kadrosunda kendine yer bulamıyor.

İKİNCİ YARIYI BEKLİYOR

Son maçlarda tribüne çıkan Nuri, yaptığı açıklamalarda Liverpool’da hücuma dönük 10 numaralı oyuncu pozisyonundan pek memnun olmadığını da belirtiyor. Tercihinin Dortmund’daki gibi ön libero mevkisi olduğunu belirten Nuri, “Verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Ama biraz daha geride oynamayı isterdim” diyor. Liverpool’un sezonun ikinci yarısı için özellikle hücum hattı için yeni transferler arayışında olduğu belirtilirken, Teknik Direktör Rogers’ın da, “Nuri gibi uluslararası kalitede oyuncular almalıyız” açıklaması yapması da, hocanın 24 yaşındaki oyuncuya ikinci yarıda istediği mevkide oynama şansı vereceği sinyali olarak yorumlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!