Nihat Özdemir iddialı konuştu

Güncelleme Tarihi:

Nihat Özdemir iddialı konuştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2011 11:21

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun olağan toplantısı yapıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Burnu'ndaki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde, Yüksel Günay başkanlığında gerçekleştirilen ve 457 üyenin katıldığı Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kulüpte 25, 40, 50, 60 ve 70. yılını dolduran üyelere başkan Yıldırım ve yöneticiler plaket verdi. Üyelikte 50. yılını dolduranlara ayrıca altın rozet ve sertifika verildi.
25 yılını dolduran üyeler arasında eski yöneticilerden Ertuğrul Hataylı da yer aldı. Aziz Yıldırım, Hataylı'ya plaketini verirken salonda bulunan eski yönetici Vefa Küçük'ü de yanlarına çağırarak birlikte fotoğraf çektirdiler.
Yönetim kurulu faaliyet programını okuyan kulüp ikinci başkanı Nihat Özdemir, son 3 aylık faaliyetleri değerlendirdi.

Futbol takımının devre arasını iyi değerlendirmek ve hataları gidermek için teknik direktör Aykut Kocaman, futbolcular ve yöneticilerin Antalya kampında kenetlendiğini, takımın özgüvene kavuştuğu bir ortam yaratıldığını anlatan Özdemir, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları galibiyetin ardından Spor Toto Süper Lig'deki hedefleriyle ilgili olarak, “Ligin ilk sırasında bulunan Trabzonspor'un kendi sahasında puan kaybetmesinden dolayı aramızdaki farkı 7'ye indirmiş olmamız, yarın oynayacağımız maç için bizlere avantaj sağlamıştır. Maçı kazanacağımıza ve puan farkının daha da azalacağına inancımız tamdır. Amacımız 16 maçımızı da alarak şampiyon olmaktır” diye konuştu.

GELİRLER İLK KEZ FAZLA GERÇEKLEŞTİ

2010 yılı gelirlerinin giderlerden 15 milyon 572 bin 749 lira fazla gerçekleştiğini ve ilk defa bu boyutta bir gelir fazlası olduğunu bildiren Özdemir, yatırım çalışmalarının ilk günkü heyecanla devam ettiğini kaydetti.
Ataşehir'de yapımı süren spor salonu ve kompleksin kaba inşaatının önümüzdeki hafta tamamlanacağını belirten Özdemir, Düzce Topuk Yaylası'ndaki tesislerin inşaatında da sona yaklaşıldığını, bahar aylarında açılışının yapılacağını ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!