Nefesler tutuldu: Şampiyon geliyor!

Güncelleme Tarihi:

Nefesler tutuldu: Şampiyon geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 15, 2014 10:08

Dünya Kupası'nın ardından Berlin'de yüz binlerce taraftarın beklediği Alman milli takımın uçağı iki saat gecikmeyle kalktı. Almanya'nın başkentinde heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Haberin Devamı

Yüz binlerce taraftar 2014 yılın Dünya Şampiyonu olan Alman milli takımını karşılamak için heyecanla bekliyor, ancak Brezilya'dan yola çıkan uçak teknik nedenlerden dolayı iki saat gecikme ile kalktı. Berlin Tegel havalimanında inmesi beklenen uçak Alman saati ile 10.00 ile 10.30 arası varacak. Ardından taraftarlar ile bir saat görüşecek olan takım Pariser Meydanı'nda ziyaretçi defterine not düşecek. Son olarak Brandenburg Kapısı'nın önündeki ana sahneye çıkarak büyük mücadele ile alınan ödülü 24 yıldır kupaya hasret olan Almanlara sunulacak.

REKOR KIRDI
34,65 milyon kişi tarafından izlenen final maçı rekor kırdı. Brezilya'ya karşı oynanan yarı final maçı ise 32,54 kişi tarafından izlenmişti. Ayrıca Alman seyircilerin yüzde 86.3'ü, milyonlarca kişinin de maçı açık alanlarda izlediği kaydedildi.

Haberin Devamı

LÖW'ÜN AŞKI
Takım antrenörü Joachim Löw, büyük finalin ardından Sky Sport News kanalında yayımlanan bir röportajda hayatının en mutlu anlarından birini yaşadığını ve takımına aşık olduğunu, hatta derin bir sevgi beslediğini ifade etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!