Yengeden al haberi!

Güncelleme Tarihi:

Yengeden al haberi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2022 12:22

Bundesliga’da bu yılın sürpriz transferlerinden biri de Max Kruse’nin ligin üst sıralarında yer alan FC Union’dan, ligin küme düşme hattına yakın Wolfsburg takımına transferi oldu. Union’un başarısında önemli bir payı olan Kruse’nin beklenmedik transferi takımda ve taraftarlar da hayal kırıklığı yaşattı.

Haberin Devamı

Max Kruse’nin Türkiye kökenli eşi Dilara ise Instagram hesabından takipçileriyle canlı yayın yaptı. Yayında, eşinin transferiyle ilgili sorularla muhatap olan Dilara Mardin, Wolfsburg’un ödediği bonservis bedelini ağzından kaçırdı.

Yengeden al haberi
Mardin, bir taraftarın transferi eleştirmesi üzerine, "Union 5 milyon euro bonservis aldı kardeşim. Sen ne istiyorsun? Nereye gideceğiyle ilgili kararı o verir, siz değil. Eğer olmaması gerekseydi Union "Hayır" derdi. Union, 5 milyon kazandı. Max için (sezon sonunda) bonservis ödenmeyebilirdi“ dedi.
Yengeden al haberi
Transfer haberinin duyurulmasından sonra, Max Kruse’nin transfer ücretine yönelik spekülasyonlar yapılmıştı. Dilara Mardin, Instagram'daki açıklamasıyla transfer piyasasındaki dedikoduları doğrulamış oldu.
Yengeden al haberi

Haberin Devamı

Yengeden al haberi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!