Nazan, dansıyla büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Nazan, dansıyla büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 21:14

RTL'de yayınlanan Let's Dance yarışmasının büyük finalinde Nazan Eckes, dansı ve güzelliğiyle izleyenleri büyüledi. Yarışmayı kazanıp 2007 dans yıldızı seçilen Susan Sideropoulos, ödülünü Nazan Eckes'in elinden aldı.

Haberin Devamı

ALMAN RTL televizyonunun sevilen sunucusu Nazan Eckes, Lets Dance'ın büyük finalinde ünlü sunucu Hape Kerkeling ile yaptığı dansla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Kırmızı derin yırtmaçlı eteği ve siyah dekolte gömleği ile izleyenleri büyüleyen Nazan, sunuculuğunu yaptığı Lets Dance'ın sezon finalinde sempatikliği ile de büyük beğeni topladı.

ÖDÜLÜNÜ NAZAN VERDİ

Yarışmanın büyük finalinde ünlü isimler profesyonel dans partnerleri ile birincilik için dans etti. Yarışmada RTL'de yayınlanan 'Alle lieben Jimmy' (Herkes Jimmy'i seviyor) adlı komedi dizisinde başrol oyuncusu olarak Jimmy karakterini canlandıran Eralp Uzun da dans partneri Anna Karina Mosmann ile sahneye çıkıp hünerlerini sergiledi. 8 hafta süren Let's Dance'ın büyük finalinde Christian ile finale kalan dizi aktristi Susan Sideropoulos jüriden en yüksek oyu alarak yarışmayı kazandı. 2007'nin dans yıldızı seçilen Susan Sideropoulos birincilik ödülünü Nazan Eckes'in elinden alarak büyük bir sevinç yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!