Müthiş benzerlik

Güncelleme Tarihi:

Müthiş benzerlik
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2015 15:30

O, Angelina Jolie’ye ikizi kadar benziyor ancak modellik yapmak yerine ofiste çalışmayı seçti.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü film yıldızı Angelina Jolie’ye olan şaşırtıcı benzerliği ile sosyal medyada büyük bir üne kavuşan 24 yaşındaki İskoç öğrenci Chelsea Marr, bir film yıldızına benziyor olsa da aslında “sıradan, utangaç genç bir kadın” olduğunu söyledi.

Sosyal medyada onu takip eden ve fotoğraflarını beğenen onbinlerce kişiye Facebook hesabından yaptığı bir paylaşımla seslenen Marr, aslında model olmadığını Aberdeen’de bir petrol şirketinin insan kaynakları departmanında görev yaptığını söyledi.

Müthiş benzerlik


Marr “Benimle ilgili bir şeyler yazmak için zaman ayıran herkese çok ama çok teşekkür ediyorum. Bütün bunlar çok ama çok hoş. Muhteşem Angelina Jolie’ye benzetilmek çok onur verici” dedi.

Sosyal medyada modellik yapması için teklif üstüne teklif alan Marr bu tekliflere neden sıcak bakmadığını ve bir ofiste çalışıp eğitimine devam etmeyi tercih ettiğini de açıkladı. Marr “Güvenin bana benim poduyuma çıkıp modellik yapmamı istemezsiniz. Boyum 1.57, elbiselere takılıp onları mahvederim” dedi.

Marr her ne kadar “utangaç” ve “sıradan” olduğunu söylese de şu anki görünümüne kavuşmak için bir dizi operasyondan geçtiğini gizlemiyor. Marr dudaklarına dolgu maddesi ekletmiş, burnu kırıldıktan sonra estetik yaptırmış ve A beden olan göğüslerini silikon taktırarak B-B bedene çıkartmış.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!