Mustafa Denizli: Onsuzluk belimizi büktü

Güncelleme Tarihi:

Mustafa Denizli: Onsuzluk belimizi büktü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2009 23:00

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Arjantinli kaptanlarının takım içinde alternatifi olmadığını belirtti, "Orta sahamızı güçlendirmemiz gerek" diyerek nereye transfer istediğinin sinyalini verdi.

Haberin Devamı

GAZİANTEP BŞB. galibiyetiyle Fortis Türkiye Kupası’nda grubunda üçüncü maçını da kazanarak çeyrek finale adını yazdıran Beşiktaş’ta, teknik direktör Mustafa Denizli’nin canını sakatlar sıkıyor. Lig öncesi Bank Asya 1.Lig ekibi önünde hem tur adına hem de ciddi bir hazırlık niteliği için iyi bir maç yaptıklarını ifade eden Denizli, Delgado’dan sonra Bobo’nun da sakatlığına üzüldüğünü ifade etti.

Kadrom savaşçı ama...

Her şeye rağmen iki cephede birden şampiyonluk için mücadele ettiklerini belirten Mustafa Denizli, takım içinde herkesin alternatifi olduğunu ancak Delgado’nun yokluğunda zorlanacaklarını söyledi. Tecrübeli hoca, "Kadromuzda hem savaşçı, hem de teknik oyuncular var. Fakat, orta sahamızda önemli bir görevi üstlenen Delgado’nun yokluğu bizleri zor duruma soktu.

Çare bulacağız

Onsuzluk belimizi büktü. Orta sahamızı güçlendirmemiz gerekli. Serdar Özkan’ın sakatlığı geçti, formuna kavuşuyor. Bobo’nun ani sakatlığı ise bize forvette sıkıntı yaşatacak. Tüm bu olumsuzluklara rağmen hem Süper Lig hem de Fortis Türkiye Kupası’nda hedeflerimize koşacağız. İnançlı bir kadrom var" dedi.

Eksiklere rağmen Gaziantep BŞB. karşısında iyi mücadele ettiklerini de sözlerine ekleyen Mustafa Denizli, bazı oyuncuları değişik yerlerde denediğini belirtti. Antalya’da yapılacak kampta lige kadar eksikleri gidereceklerini söyleyen Denizli, orta sahaya çare bulacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Yurt içinde Delgado’nun yerini dolduracak oyuncu almaya kalksak en düşük ücret 5-6 milyon Euro’dan başlıyor. Beşiktaş’ın ligin ikinci yarısında başarılı olacağından kimsenin şüphesi olmasın. Transfer yapmasak bile elimdeki mevcut kadro sezonu kupalarla kapatacak düzeyde"

Beşiktaş Yönetimi ise şampiyonluk için hiçbir sıkıntılarının bulunmadığını ve gerektiği taktirde oyuncu transferi yapabileceklerini ifade ederek hocaları Mustafa Denizli’ye tam destek verdi.

Haber bekliyorlar

Siyah beyazlı takımın genel sekreteri Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan ve Halim Aydın takımın sistemine uymayan Sivok ve devre arası kampına 7 gün geç katılarak disiplinsiz bir davranış sergileyen Cisse için Avrupalı menajerlerden haber beklediklerini, bu iki oyuncunun satılması halinde ise orta sahaya yeni bir yabancı alabileceklerini vurguladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!