Münih'te Sinan'lı gün: 3-3

Güncelleme Tarihi:

Münihte Sinanlı gün: 3-3
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2008 16:15

Stuttgart son haftaların flaş takımı Werder Bremen'i 4-1 mağlup etti. Sinan Kaloğlu'nun bir gol atıp bir gole de asistlik yaptığı karşılaşmada Münih'te Bayern ile 3-3 berabere kaldı. Frankfurt'u 2-1 mağlup eden Hoffenheim ise 13 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

Haberin Devamı

İsa DEVEÇEKEN/ FRANKFURT

ALMANYA 1. Futbol Ligi'nin 7. haftasında Serdar Taşçı'lı Stuttgart sahasında Werder Bremen'i 4-1'lik skorla geçerek rakibin son haftalardaki süksesini söndürdü. Sinan Kaloğlu'nun yıldızlaştığı Münih Allianz Arena'da ise Bochum ünlü rakibi Bayern ile 3-3 berabere kaldı. Frankfurt'u 2-1 mağlup eden 1899 Hoffenheim 13 puanla liderlik koltuğuna yükselirken, Köln 'Ren ' nehri derbisinde Mönchengladbach'ı son dakika golüyle 2-1 mağlup etti.

STUTTGART-BREMEN: 4-1

Stuttgart kendi seyircisi önünde Werder Bremen'i farklı mağlup etti: 4-1. 55 bin 800 seyircinin izlediği Mercedes-Benz Arena'da Stuttgart 18. dakikada Khedira ve 29. dakikada Traesch ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapadı. 63. dakikada Hilbert'le fark üçe yükseldi: 3-0. Bremen 68. dakikada Diego ile tek golünü kaydetti. Maçın skorunu ise 88. dakikada Lannig'in golü belirledi: 4-1.

BAYERN MÜNİH-BOCHUM: 3-3

Haberin Devamı

Bayern Münih sahasında Bochum ile 3-3 berabere kaldı. Münih Allianz Arena'yı tıka basa dolduran 69 bin seyircisi önünde Bayern 15. dakikada van Buyten ile 1-0 öne geçti. 29. dakikada Sinan Kaloğlu Bundesliga'daki ikinci golüne imza attı. Ceza sahası içinde topla buluşan Sinan sol ayağıyla topu şık bir vuruşla filelere yolladı: 1-1. İlk yarının son dakikasında Ze Roberto Bayern Münih taraftarlarını sevindirdi: 2-1. Brezilyalı Ze Roberto 68. dakikada kendisinin ikinci Bayern'in üçüncü golünü kaydetti: 3-1. Sinan Kaloğlu'nun 76. dakikada sarı kart gördüğü maçta Bochum 4. dakikada Dabrowski ile ikinci golünü attı: 3-2. Bir dakika sonra ise Sinan'ın sağdan ortasına iyi yükselen Grote'nin kafa vuruşunda beraberlik golü geldi: 3-3.

HOFFENHEİM-FRANKFURT: 2-1

Hoffenheim, Eintracht Frankfurt İlk yarısı golsüz berabere kapanan Mannheim Carl-Benz Stadı'ndaki maçta Hoffenheim 47. dakikada Ba ile skoru 1-0 yaptı. 65. dakikada Steinhöfer'den gelen kafa golüyle skoru eşitleyen Frankfurt'un sevinci ise fazla sürmedi. Brezilyalı Ba 71. dakikada ikinci golünü Frankfurt filelerine gönderdi:2-1. Sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılan 3 bin nüfuslu köy takımı Hoffenheim Bundesliga'da zirvenin sahibi oldu.

LEVERKUSEN-HERTHA BERLİN: 0-1

Haberin Devamı

Hertha Berlin, Leverkusen deplasmanında tek atışta vurdu: 0-1. Leverkusen BayArena'ki karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi. İkinci yarıda 89. dakikada yaptığı kontra atakta Voronin'inle sevinen Hertha Berlin hafaya üç puanla kapadı.

MÖNCHENGLADBACH-KÖLN: 1-2

Mönchengladbach konuk FC Köln'e 2-1 mağlup oldu. Daum'un talebeleri 5. dakikada Ehret'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Mönchengladbach bu gole 10. dakikada Brouwers ile karşılık verdi: 1-1. Hastalığı nedeniyle forma giymeyen Ümit Özat'ın trübünden izlediği maçta Köln 89. dakikada Novakovic ile üç altın puanın sahibi oldu.

BİELEFELD-KARLSRUHE: 1-2

Karlsruhe deplasmanda Arminia Bielefeld'i 2-1 mağlup ederek haftayı üç puanla kapadı. 16. dakikada Porcello, 52. dakikada Freis'la Karlsruhe'nin bulduğu gollere ev sahibi Bielefeld 86. dakikada Herzig'in tek golüyle karşılık verebildi ve sahadan yenik ayrıldı.

Türk golcülerin günü

Haberin Devamı

Alman 1. Futbol Ligi'nin 7. haftası pazar günü oynanacak olan Schalke-Wolfsburg, Cottbus-Hamburg ve Dortmund-Hannover karşılaşmalarıyla tamamlanacak. Her üç maçın başlama saati 17:00. Dortmund'ta Nuri Şahin, Schalke'de Halil Altıntop, Wolfsburg'ta Mahir Sağlık, Hamburg'da ise Tunay Torun takımlarının başarılı olması için mücadele verecekler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!