Münih Türkgücü harika:4-2

Güncelleme Tarihi:

Münih Türkgücü harika:4-2
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2008 13:48

Yeni, sezonda henüz mağlup edilemeyen Münih Türkgücü (Türk SV 1975 Münih) bu hafta da deplasmanda TSV Ebersberg’i 4-2 yenmeyi başardı. Takımımız altı maçta aldığı on altı puanla Kreisliga’da ikinciliğe yükseldi.

Haberin Devamı

MünihTürkgücü (Türk SV 1975 Münih)’nü altı haftadır hiçbir takım yenemiyor. Deplasmanda TSV Ebersberg ile karşılaşan takımımız zorlu karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı. Türkgücü, bu galibiyetle Kreisliga’da on altı puanla ikinci sıraya yerleşti.

İlk yirmi dakikası rakip takımın üstün oyun sergilediği karşılaşmada, Münih Türkgücü sahaya ısınmaya çalıştı. Türkgücü’nün ilk golü 39. dakikada Mesut’un pasında topu nefis vole ile ağlara gönderen Kadir’den geldi:1-0. 44. dakikada Engin-Kadir paslaşmasında kale önüne düşen topa son dokunan Mustafa Öztürk ilk yarının skorunu Münih Türkgücü lehine 2-0 olarak ilan etti.

GOLLER DURMADI

İkinci yarıya deplasmanda 2-0 üstünlüğün verdiği rahatlıkla sahaya çıkan takımımız, sahada adeta futbol şovu yaptı. 55. dakika Türkgücü’nün sempatik oyuncusu Adams skoru 3-0 yaptı. Ani gelişen bir atak rakip takıma bir gol getirdi:3-1. Samsunspor’dan transfer edilen Ramazan Yılmaz klasını gösterip 82. dakikada farkı dörde çıkardı:4-1. 86. dakikada rakip bir gol daha atınca karşılaşma 4-2 sona erdi.

Haberin Devamı

Ahmet İNCEL / EBERSBERG

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!