Münih Turizm Fuarı başladı

Güncelleme Tarihi:

Münih Turizm Fuarı başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2012 15:29

F.RE.E isimli Münih turizm fuarında büyük bir stantla yer alan Türkiye, ilk günden büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

ALMANYA'nın Münih kentinde her yıl düzenlenen isimli uluslararası turizm fuarı F.RE.E dün açıldı. 26 Şubat'a kadar sürecek fuarda Türkiye, B5 numaralı salonda toplu bir standtta Türkiye Kültür ve Turizm Bakanlığı, THY, Kemer Belediyesi, Ünye Ticaret Odası, Voyage Grup, Kaş, Kalkan, Patara Otelciler Derneği, Alanya, Gölbaşı, Düzce ve Seferihisar belediyeleri ile İberotel Serra Palace, Kaya Yachting, Diva Tours, Bulut Yachting, Papillon Hotels ve Bentour katılıyor.

Güral Oteller Zinciri ile Adam ve Eva Oteli kendi stantında yer aldı. Kültür ve Turizm Ataşesi Hüseyin Gazi Coşan, Münih fuarının Almanya'nın önemli turizm tanıtım platformlarından bir olduğunu belirterek, “Almanya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı 5 milyon sınırına yaklaşmıştır. Bu yılda Almanya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısının artacağını düşünüyoruz” dedi.

Karadeniz de önemli
Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Şimşek, "Münih fuarına ilk kez katılıyoruz. Karadeniz artık Türkiye'nin yükselen değerleri arasında tekrar girdi. Avrupa ülkelerinden ve Rusya'dan önemli sayıda turist gelmeye başladı. Ünye olarak bölgeye önemli turizm yatırımları yapıldı” diye konuştu.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Gül de, "Turizm yatırımları yanında çevrenin bozulmaması için de büyük önem gösteriyoruz. “Cennete gitmek için ölmeye gerek yok'. Bu şiarı takip ederek hareket ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!