Münih-Kayseri dostluğu pekişti

Güncelleme Tarihi:

Münih-Kayseri dostluğu pekişti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2006 00:00

Münih kenti belediye başkan yardımcısı Hep Monatzeder Kayseri-Büyüktuzhisar Belediye Başkanı Mehmet İmir’e şehrin amblemini taşıyan bir saat hediye etti.

Haberin Devamı

Almanya’nın Münih Belediye Başkan Yardımcısı Hep Monatzeder (Yeşiller), Kayseri’nin Büyüktuzhisar Belediye Başkanı Mehmet İmir’e (AKP) üzerinde şehrin amblemini taşıyan bir saat hediye etti.

Münih’te yaşayan yabancıların sorunlarının çözümü için sosyal ve kültürel alanlardaki çalışmalarıyla tanınan belediye başkan yardımcısı Hep Monatzeder ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, \"Öğrencilik yıllarımda İstanbul, Ankara, Erzurum, Erzincan şehirlerini gezdim. Kayseri ve çevresini görmedim ama ´Kapadokya´ başta olmak üzere bilgim var. Belediyede çalışan çok sayıda Kayserili işçimiz de var. En kısa zamanda şehrinizi ziyaret edeceğim\" dedi.

Kayseri’nin fahri hemşerisi

İngiletere ve Almanya’da hemşehrilerini ziyaret eden Kayseri’nin Büyüktuzhisar Belediye Başkanı Mehmet İmir de kendisine, \"Fahri Hemşehrimiz olun. Sizi şehrimize davet ediyorum. Şehrinizde yaşayan hemşehrilerim sizlerin dini ve kültürel çalışmalar konusunda hep sahip çıktığınızı onları sorunları karşınızda duyarlı ve çözüm arayıcı olduğunuzu söylediler. Onlar adına size tekrar teşekkür ederim’’ dedi.

Erkan MISIRLI / MÜNİH

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!