Mükemmel dövüş

Güncelleme Tarihi:

Mükemmel dövüş
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 16:04

Hamburg'da Erol Ceylan ve Oktay Urkal tarafından yeni kurulan boks kulübü EC Boxing tarafından düzenlenen galanın finalinde Gökalp Özekler nefes kesen müsabakada Çağrı Ermiş ile sayıyla yendi.

Haberin Devamı

HAMBURG'DAKİ Evil Fight Night boks ve thaiboks galasında seyirciler nefesleri kesen müsabakalar izlediler. İşadamı Erol Ceylan ve eski şampiyon boksör Oktay Urkal tarafından kurulan yeni profesyonel boks kulübü EC Boxing'in organize ettiği galayı HSVli futbolcu Tunay Torun, milletvekili Bülent Çiftlik ve dünyanın en iyi boks antrenörlerinden sayılan Fritz Sdunek onur konukları olarak izlediler. Seyirciler 6'sı thai boks, 5'i boks olmak üzere 11 müsabaka izlediler. Thai boksta 15 yıl aradan sonra tekrar ringe çıkan Latif Özbek, Danimarkalı rakibi Peder Jepsen'i 3-0, Taner Tatar ise yine Danimarkalı rakibi David Hansen'i 2-1 mağlup etti.

Boksta EC Boxing kulübü boksörü Michael Wallich, 82 kiloda Serdar Uysal'ı 2. rauntta teknik nakavtla yendi. Galanın en çok ilgi çeken müsabakası Oktay Urkal'ın çalıştırdığı Gökalp Özekler'in Fight Club Wuppertal'ın boksörü Çağrı Ermiş'e karşı yaptığı dövüş oldu. 8 rauntluk maçta açık dövüşen iki usta boksörde boks severlere mükemmel bir müsabaka sundular. Müsabakayı Gökalp Özekler 78-76 kazandı. Seyirciler iki boksörü de alkışladılar.

Oktay Urkal, yeni kulübün ilk organizasyonunu başarıyla gerçekleştirdiğini belirterek, “Bu ilk adımdı. EC Boxing profesyonel boksta genç yeteneklere imkan sağlayan ve onları zirveye taşıyacak kapasiteye sahip. Kısa sürede şampiyonlar çıkaracağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!