Mucize bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Mucize bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2012 10:52

ALMANYA’nın Nürnberg kentinde sekiz yıldan beri beyin tümörüne karşı mücadele veren 11 yaşındaki Kemal Arık’ın durumu kötüleşti.

Haberin Devamı

Dokuz kez ameliyat olduğu beyin tümöründen bir türlü kurtulamayan ve bir gözü görmeyen Kemal’in diğer gözünü de yitirdiği öğrenildi. Geçtiğimiz Cuma günü aniden fenalaşarak Nürnberg Hastanesi’ne kaldırılan Kemal’in durumunun ciddiyetini koruduğunu ve hayatını yaşam destek ünitesine bağlı olarak sürdürdüğü açıklandı.

Kemal için çalmadık kapı bırakmayan Gülay ve Orhan Arık çifti, üç yaşından bu yana beyin tümörüne bağlı olarak, baş ağrısı ile mücadele eden ve ayakta durmakta zorluk çeken oğulları Kemal’in kurtulması için bir mucize beklediklerini ve Allah’a dua etmekten başka çarelerinin olmadığını söylediler.

Alternatif tıp denendi
Doktorların umudunu kestiği küçük Kemal’e alternatif tıp olarak, kansere karşı yaptığı son buluşlarla Nobel ödülü alan Köln’deki Medical Center’de ‘Dentritik Hücre Tedavisi’ uygulanmaya başlamıştı. Kemal’in durumuyla ilgili kök hücre konusunda uzman olan genel cerrah Yadigar Genç, “Hastamız bir kez buraya geldi. Kemal’i muayene edip kan aldık. Ayrıca kendisinde lokal hipertermi cihazı ile kanserli bölgeye elektro manyetik dalgalar vererek kitleyi küçültmeye yönelik çalışma yaptık. Sadece bir kez aşı yaptık. Ancak kitle aşırı büyüme yaptığı için hastanın durumunun ağırlaştığını öğrendik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!