MSV Duisburg cami ziyaretinde

Güncelleme Tarihi:

MSV Duisburg cami ziyaretinde
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2011 22:16

Almanya'da Tanju Öztürk, Olcay Şahan ve Sefa Yılmaz'ın top koşturduğu İkinci Lig takımı MSV Duisburg, Duisburg'daki DİTİB Merkez Camii'ni ziyaret etti.

Haberin Devamı

Teknik Direktör Milan Sasic, yardımcı antrenör Fuat Kılıç ve futbolcular ziyaret ettikleri DİTİB Merkez Camii'ne hayran kaldılar. Dernek başkanı Muhammet Al, Eğitim ve Diyalog Merkezi Başkanı İsmail Komşucuk'un hazır bulunduğu ziyaret çok samimi ortamda gerçekleşti. MSV heyeti cami ziyaretinde Almanya Kupası'nda finalde Schalke'yi yeneceklerini iddia ettiler. Teknik Direktör Milan Sasic'e bir plaket veren cami dernek başkanı Muhammet Al, “Yüreğimiz MSV Duisburg'la atıyor. İnşallah Berlin'de Schalke'yi yenip Almanya kupasını alırsınız. Dernek lokalinde MSV Duisburg'un maçlarını gençlerle birlikte seyrediyor ve oynadıkları futbolla gurur duyuyoruz” dedi.


KUPAYI KAZANACAĞIZ
Camiyi ziyaret etmekten dolayı çok memnun olduklarını belirten MSV Duisburg'un başarılı Teknik Direktörü Milan Sasic şunları söyledi: "Cami çok güzel yapılmış. Buranın herkese açık olduğunu biliyoruz. Çok memnun olduk. İlk kez takımımla bir cami ziyaretinde bulunuyoruz. Bu gün burada çok bilgi aldık. Sizlerinde takımımızı desteklediğinizi biliyorum. Ancak birlikte hareket edersek başarılara imza atabiliriz. Biz takım olarak şu ana kadar böyle bir yol izledik. Berlin'de Almanya kupasını Schalke'yi yenerek almayı arzuluyoruz”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!